Esküvők, nászutak
Általános / Esküvők külföldön 2009. 
 

Minden nô vágyik arra, hogy életében egyszer felvehesse azt a gyönyörű, hosszú fehér ruhát. Arra, hogy házasságkötése romantikus napján ô legyen a legszebb, amikor minden róla és párjáról szól. Van azonban, akinek ez nem elég és szeretné, ha esküvôje nem csak romantikus, de rendhagyó és igazán különleges lenne.

Ön is ezek közé tartozik?

Mi abban szeretnénk segíteni Önöknek, hogy a nagy nap, melyen kimondják a boldogító „igent” valóban olyan emlékezetes élménnyé váljon, melyre életük végéig gondolnak majd. Kiadványunkban olyan ajánlatcsokrot gyűjtöttünk össze, mely a világ számos csodálatos táján kínál tökéletes nászúthoz és romantikus esküvô lebonyolításához helyszínt.

Ugye Ön is szívesen fogadna örök hűséget fehérhomokos tengerparton, pálmafák árnyékában?

Amennyiben a döntést már meghozták a külföldi esküvô mellett, engedjék meg, hogy néhány hasznos tanáccsal szolgáljunk. Amennyiben külföldön kívánnak házasságot kötni, úgy a lakóhely szerinti illetékes anyakönyvi hivatalnál kell az erre vonatkozó kérelmet beadni. A bejelentést követôen a becsatolt dokumentumok alapján a közigazgatási hivatal állítja ki a tanúsítványt a külföldön kötendô házasságkötéshez(Apostil). Egyes országok megkövetelik a diplomáciai felülhitelesítést (az iratokat az adott ország magyarországi nagykövetségére kell benyújtani). Az iratok felülhitelesítését Magyarországon a Külügyminisztérium
végzi. Elképzelhetô, hogy a fogadó ország egyéb, más okmányokat is megkövetel, ezeket a tanúsítvánnyal együtt az Országos Fordítóirodánál kell lefordíttatni. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az általános ügyintézés (hivatalonként! akár 30 napot is igénybe vehet.) A külföldön kötött esküvô magyarországi, hazai anyakönyvezéséhez szükség van az adott ország által kiállított házassági anyakönyvi kivonatra és esetenként az adott ország hivatalos szervei által történt hitelesítésre (Apostil). Amennyiben diplomáciai felülhitelesítés is szükséges, úgy azt az adott külföldi ország Magyar Nagykövetségen kell intézni.
Mivel minden eset egyedi, kérjük, tájékozódjon lakóhelye szerinti anyakönyvvezetônél és a Külügyminisztérium ország-referensénél, illetve a honlapon:
www.kulugyminiszterium.hu

 


A weboldalon esetlegesen előforduló elütésekért, sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.

Esküvők:

 
  Esküvő Las Vegasban - A szerencse birodalma 2009.
  Esküvő, nászút - repülőjegy irányárak 2009.
  Esküvő, nászút a Maldív-szigeteken - Az életre kelt tündérmese 2009.
  Esküvő, nászút a Seychelle-szigeteken - a semmittevés édenkertje 2009.
  Esküvő, nászút Balin - Az istenek ajándéka 2009.
  Esküvő, nászút Barbadoson - Korallzátony a pálmafák árnyékában 2009.
  Esküvő, nászút Cipruson - A szépség és a szerelem szigete 2009.
  Esküvő, nászút Dominikán - a karib tenger gyöngyszeme 2009.
  Esküvő, nászút Jamaicán - Reggae music 2009.
  Esküvő, nászút Korfun - Mediterrán báj 2009.
  Esküvő, nászút Kubában - Mojito és Salsa a parton 2009.
  Esküvő, nászút Mauritiuson - a vanília és a nádcukor édes illata 2009.
  Esküvő, nászút Saint Lucián - Karib álmok2009.
  Esküvő, nászút Srí Lankán - A földi paradicsom 2009.

A részletekről érdeklődjön irodánkban!