Indonézia - Lenyűgöző kombináció: Bali és Lombok ***+ (Egyéni) ***+

Úticél: Indonézia, Bali
Szállás típus: Hotel ***+
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 12 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-07-01

 

Leírás:

Legyen részese egy igazi trópusi kalandnak a festői indonéziai szigeteken. Bali és Lombok gyönyörű strandokkal, remek ételekkel, gazdag kulturális örökséggel és különleges természeti kincsekkel várja az utazókat. Garantáltan lenyűgöző élményben lesz része mindkét szigeten miközben tesz egy sétát, kerékpárra ül vagy a zafírkék tengerben fürdőzik, esetleg búvárkodik. Balin a Wyndham Garden Kuta Beach Bali, Lombokon pedig a Jayakarta Resort Lombok szolgáltatásainak élvezete közben tapasztalhatja meg a híres indonéz vendégszeretetet.

BÓNUSZ!1 üveg bor ajándékba!

 

Program:

Wyndham Garden Kuta Beach Bali ***+ (7 éjszaka)

A Kuta szívében található hotel, csupán pár percinyi sétára van a Kuta Beach-től. A város számos programlehetőséggel várja a művészetek kedvelőit, valamint a közeli Waterbom Park egy felejthetetlen élményt nyújt a gyermekes családok számára. Remek elhelyezkedése révén több bevásárlóközpont is gyorsan elérhető. A szálloda több medencével és tetőtéri, tengerre néző wellnessrészleggel is rendelkezik, mely kiválóan alkalmas a kikapcsolódni vágyó vendégek számára. A modern berendezésű szobákban minibár, légkondicionáló, síkképernyős kábel-TV és hajszárító is található.

Jayakarta Resort Lombok ***+ (5 éjszaka)

A hotel a Bali melletti csodálatos szigeten, Lombokon található, ahol megismerhetik a helyiek kultúráját, vendégszeretetét, túrázhatnak a dzsungelben és élvezhetik a szebbnél szebb tengerpartok nyújtotta élményeket és persze a helyi konyha ízeiből sem maradnak ki. A szálloda saját étteremmel, úszómedencével és gyermekmedencével, rekreációs és spa szolgáltatásokkal várja vendégeit. A szobák légkondicionáltak, WIFI-vel és TV-vel felszereltek, valamint mindegyikhez saját erkély tartozik.

 

 

A csomagajánlatban szereplő szigettúrák, melyek közül 2 egy napos és 1 félnapos túra választható:csomagajánlatban szereplő szigettúrák:

A. Csodálatos Kintamani (egész napos)Kulturális kirándulás a sziget középpontjába. Megtekinthetik a tradicionális Barong & Keris táncbemutatót, majd Kemenug falujában a balinéz fafaragó művészek munkáját. Kintamani falucskájának kilátójából csodálatos kilátás nyílik a Batur vulkánra és tóra. Az utolsó megálló a ,,Szent Forrás Temploma" lesz Tampaksiringben.

B. Felejthetetlen naplemente (félnapos)Taman Ayun Templom, Mengwiben, Alas Kedaton majom erdő, mely a gyümölcs denevéreknek és 3 nagy majom család otthona. Naplemente a tengerből kiemelkedő sziklákon található Tanah Lot Templomnál.

C. A titokzatos Kelet-Bali (egész napos)Lenyűgöző festmények és batik festési technikák Batu Bulan-ban, Besakih ,,Anya templom" az Agung vulkán lejtőin. Ez a sziget legfontosabb Hindu temploma, mely azért is épült ilyen magasra, hogy közelebb legyen az Istenekhez. Megálló a Bukit Jambul rizsteraszoknál, és Klungkung-ban, az egykori fővárosban, ahol az Igazság Terme található.

D. Varázslatos Észak-Bali (egész napos)Pupuan és Antosari rizsteraszok, kávé, kakaó és gyümölcs ültetvények. A fekete homokos strand, Lovina Beach meglátogatása, majd a Bedugul felé folytatódik az út. A kirándulásból híres ,,úszótemplom", vagyis az Ulun Danu sem maradhat ki. Lehetőség lesz zamatos trópusi gyümölcsök megkóstolására is egy helyi gyümölcspiacon.

E. Oleh - Oleh (félnapos bevásárló túra)A rövid kirándulás a művészetek kedvelőinek kedvez, hiszen Bali híres mesterségeinek helyszíneit lehet majd felfedezni. Batubulanban a kőfaragással, Celuk faluban az arany- és ezüstművességgel, Ubudban helyi festők varázslatos és színpompás alkotásaival ismerkedhetnek. Zárásként sor került egy hagyományos balinéz ún. Kecak & Fire "majom" táncbemutató megtekintésére is.

 A túrák angol és német nyelven elérhetőek

 

 

Útvonal: Bali és Lombok

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 12 éjszakára kétágyas szobákban reggelivel,
    • Kuta: Wyndham Garden Kuta Beach Bali ***+ (7 éjszaka)
    • Lombok: Jayakarta Resort Lombok ***+ (5 éjszaka),
  • a szükséges transzfereket a repülőterek, szigetek között,
  • 2 egész napos és 1 félnapos szigettúrát,
  • az angol nyelvű asszisztenciát érkezéskor, és az egész kint tartózkodás alatt
  • 1 üveg bort

Az ár nem tartalmazza:

  • a repülőjegyet és a repülőtéri illetéket,
  • a helyszíni turista vízumot (kb. 500 000 IDR/fő),
  • a belépési adót (150 000 IDR/fő)*,
  • az utazási biztosítást,
  • a személyes kiadásokat,
  • a borravalót. 

    * Az utazókat arra kérik, hogy a belépési adót még érkezés előtt fizessék be, a Love Bali weboldalon keresztül. Amennyiben a honlapon keresztül történő fizetés nem működne, a reptéren, illetve a bali kikötőkben szintén lehetőség van a készpénzmentes fizetésre - írja Magyarország Nagykövetsége.


vissza az előző oldalra