Izgalmas körutazás Panama esőerdei és óceánpartja mentén (Egyéni)

Úticél: Panama, Körutazás Panamában
Szállás típus: Hotel
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 8 éj
Típus: Körutazás
Indulás: 2024-04-30

 

Leírás:

A világon nincs még egy olyan ország, ahol annyiféle színpompás madárfaj él, mint Panamában, de ez nem minden! A változatos növény- és állatvilágán kívül, találunk még örökzöld trópusi esőerdőket, csodálatos strandokat, apró szigeteket és élvezhetjük az élénk és laza légkört, a helyiek vendégszeretetét. Megannyi kaland várja az utazókat ebben az országban!

Közutazás útvonala: Panamaváros | Summit esőerdő | Gatún-tó | Coclé tartomány | Panamaváros

1. nap

Érkezés Panamavárosba, a Tocumeni Nemzetközi Repülőtérre, majd onnan privát transzfer a szállodába. Szállás a The Bristol Hotelben, vagy hasonló kategóriában.

2. nap

Reggeli a szállodában, utána városnézés Panamavárosban, ahol megtekintheti a templomokat és a katedrálist, az elnöki palotát, gyönyörű régi házakat, tereket és múzeumokat, köztük a Museo Interoceánico del Canal-t. Végül a Miraflores Látogatóközpontba térhet be, ahol közelről láthatja a  Panama-csatornát és működését. A program után transzfer indul a következő szállásra, a Hotel Summit Rainforest Golf Resort-ba, vagy más hasonló kategóriájú szállodába.

3. nap

Szállodai reggeli, majd kirándulás a Rainforest Discovery Center-be, ahol akár 13 kolibrifajjal is találkozhat. Megfigyelhet további madárfajokat is, amik az aljnövényzetben, a lombkoronák között, vagy a vizeken élnek. A madarakon kívül más állatok is fellelhetők a területen, mint például majmok, krokodilok, nasuák és pillangók. Ezután a Gatún-tó körüli kiránduláson vehet részt, ami Panama legnagyobb mesterséges tava és a csatorna fontos részét is képezi. Itt a körülbelül 1 órás hajózás során rengeteg állatfajt ismerhet meg a természettudó-idegenvezető segítségével.

4. nap

Reggeli, majd transzfer a Gran Evenia Bijao hotelbe, vagy más hasonló kategóriájú szálláshelyre.

5. és 6. nap

Szabadprogramos nap, hogy kikapcsolódhasson, strandolhasson és kihasználhassa a szálloda által kínált szórakozási lehetőségeket. Teljes ellátás biztosított.

7. nap

A szállodai reggeli után transzfer Panamavárosba. Szállás a The Bristol Hotelben, vagy más hasonló kategóriában.

8. nap

Reggeli után indul a kirándulás a Metropolitan Természeti Parkba, ami mindössze 15 percre található Panamavárostól és azon kevés trópusi erdők egyike, amelyek egész Latin-Amerika nagyvárosi területén találhatók. A több mint 230 hektáron elterülő park biológiailag igen sokszínű: megközelítőleg 284 fafajt, 45 emlősfajt, valamint 254 madár-, hüllő- és kétéltűfajt jegyeztek fel.A park öt ösvénye lehetővé teszi Panama gazdag növényzetének és biológiai sokféleségének megfigyelését. Ezenkívül a parknak két kilátópontja van: Los Trinos - ideális madármegfigyelésre; és Cerro Cedro - a park legmagasabb pontja, amely 150 méteres tengerszint feletti magasságban található, és lenyűgöző panorámát kínál a városra, a csatornára, a Puente de las Américas-ra és néhány más látnivalóra.

9.nap

Reggeli, majd transzfer a Tocumeni Nemzetközi Repülőtérre.

Fontos információk:

Az árak nem érvényesek kiemelt időszakban és a Panamai Köztársaságban tartott ünnepek és rendezvények idején, mint például a karneválok, húsvét, Expocomer, Feria del Mar, Jazz Fesztivál (City és Chiriqui), Feria de Flores y el Café, stb. alatt.

Az árak előzetes értesítés nélkül változhatnak, többek között az üzemanyag, az adók és a szállodai férőhelyek növekedése miatt. Ajánlatunk lekérésre foglalható a szabad helyek függvényében.

Belföldi járatok és/vagy vízi közlekedés igénybevétele esetén a megengedett maximális poggyászmennyiség személyenként 12 kilogramm.

 

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 8 éjre a leírásban megadott szállodákban, vagy hasonló kategóriában,
  • a repülőtéri és városok közötti transzfereket,
  • összesen 8 reggelit, 5 ebédet és 3 vacsorát a leírásban megfelelően,
  • a Panamaváros és Panama-csatorna túrát,
  • a kirándulást a Rainforest Discovery Centerben,
  • helyi idegenvezetőt a kirándulások alatt,
  • a belépődíjakat.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • egyes napokon az ebédet és vacsorát (leírás szerint),
  • a személyes jellegű kiadásokat és borravalókat,
  • a fakultatív programokat,
  • az idegenforgalmi adót és helyi díjakat,
  • az utas- és útlemondási biztosítást.


vissza az előző oldalra