CAYO EXCLUSIVE RESORT & SPA ***** Elounda repülővel

Úticél: Görögország, Kréta
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Nyaralóprogram
Indulás: 2024-06-11

 

A Cayo Exclusive Resort & Spa Elounda városában, a Plaka strandtól 400 méterre található, szezonális szabadtéri medencével, ingyenes privát parkolóval, fitneszközponttal és kerttel rendelkező szállást kínál. Az 5 csillagos üdülőhely szobaszervizt és portaszolgálatot kínál. A szálláshely 24 órás recepciót, reptéri transzfert, közös társalgót és ingyenes wifit kínál a szálláshely egész területén.

Az üdülőhely vendégei számára íróasztallal, kávéfőzőgéppel, minibárral, széffel, síkképernyős TV-vel, terasszal és zuhanyzóval ellátott magán fürdőszobával ellátott légkondicionált szobákat biztosít. A Cayo Exclusive Resort & Spa minden szobájában ágynemű és törölköző található.

A szálláshelyen naponta svédasztalos, ? la carte vagy kontinentális reggelit szolgálnak fel. A szálláson mediterrán és nemzetközi ételeket felszolgáló étterem található. Vegetáriánus, tejmentes és gluténmentes ételeket is lehet kérni.

Az üdülőhelyen kerékpár- és autókölcsönző áll rendelkezésre, a környék pedig népszerű a kerékpározás szempontjából.

A Spinalonga strand 1,9 km-re, a Voulismeni-tó pedig 16 km-re található a Cayo Exclusive Resort & Spa szállodától. A legközelebbi repülőtér a 60 km-re található Heraklion nemzetközi repülőtér.

Charteres és egyéni utazási csomag részletei

Charteres utazási csomag:

Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet. 

Az árak NEM tartalmazzák: az útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.

 

Tájékoztató

A leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra