GRECOTEL AMIRANDES EXCLUSIVE RESORT ***** Gouves repülővel

Úticél: Görögország, Kréta
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-11

 

A szálloda leírása

Fekvés:

Az Amirandes egy exkluzív tengerparti üdülőhely, amely megtestesíti Kréta leginspirálóbb tulajdonságait: gyönyörű építészet, meleg vendégszeretet, kiváló konyha és lenyűgöző szárazföldi és tengeri tájak. A Heraklion repülőterétől kb. 17 km-re található üdülőhely jó tengeri összeköttetést is kínál, és csak egy rövid autóútra van olyan látnivalóktól, mint például a Knósszosz palotája és a Kréta Golfklub. Az Amirandes kiterjedt parkosított területen (70 000 m?) fekszik Kréta északi partján, három homokos stranddal, beleértve a villák számára fenntartott strandterületet.

Elhelyezés:

212 luxus szobával, bungalóval, lakosztállyal, villával és rezidenciával rendelkezik - sok közülük saját medencével.

Étel és ital:

A szálloda reggelis, félpanziós és all inclusive ellátással foglalható. Kivételes éttermek és bárok közül választhat, kényeztesse magát egy gyertyafényes ínyenc vacsorával a tengerparton szeretteivel, vagy egy igazán stílusos olasz étellel a Minotaur étteremben.

Sport és szabadidő:

Olimpiai méretű tengervizes kültéri medence, beltéri medence és 58 privát Amirandes "csillagmedence" csillagfénnyel, hőmérsékletszabályozással és fülkeáramlással (kiválasztott szobatípuskategóriákban), fitneszközpont, teniszpályák várják a vendégeket. Az Amirandes gyerekbarát krétai szálloda a gyerekek számára egy álom célpont a Grecoland gyerekklubjával, a felfedező kalandokkal, az evezős medencével, a strandokkal, a végtelen pázsitokkal, kertekkel és a gyerekbarát személyzettel. Ez az egyedülálló krétai hotel spa újradefiniálja a nyaralás wellness-kényeztetését a krétai ritka, aromás gyógynövények és kivonatok szerves növényeinek felhasználásával, valamint az indiai terapeuták által végzett ayurvédikus terápiákkal.

Egyéb információ:


24 órás recepció, poggyászmegőrzés, privát parkoló, ingyenes Wifi, konferencia létesítmények,
Business Center létesítmények és internet sarok / TV szoba bővíti a szolgáltatások körét.

 

Charteres és egyéni utazási csomag részletei

Charteres utazási csomag:

Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet. 

Az árak NEM tartalmazzák: az útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.

 

Tájékoztató

A leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra