Spanyolország - Elba Carlota Beach and Convention Resort**** - Fuerteventura (Egyéni) ****

Úticél: Spanyolország, Fuerteventura
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-03

 

Leírás:

-25% ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ  a szobák alapárából

  • Foglalás: 2024. február 29-ig
  • Leutazás: 2024. május 1. és október 31. között

-18% ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ  a szobák alapárából

  • Foglalás: 2024. augusztus 31-ig
  • Leutazás: 2024. november 11. és 2025. április 30. között

-10% ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ  a szobák alapárából

  • Foglalás: 2024. szeptember 1. és 2025. január 1. között
  • Leutazás: 2025. január 2. és április 30. között

-  -   -    -    -    -    -    -    -   -    -    -    -    -    -    -   -    -    -    -    -    -    -    -    -   -   -   -

Fuerteventura az egyik legnépszerűbb nyaraló paradicsom a világ minden tájáról érkező turisták számára. Ebben a páratlan, az UNESCO által Bioszféra Rezervátummá nyilvánított környezetben található Elba Carlota Beach & Convention Resort szálloda, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt családoknak, baráti társaságoknak és pároknak egyaránt, de kongresszusokat és rendezvényeket is szervezhetnek a szállodában. Ehhez a Fuerteventura Kongresszusi Központ áll rendelkezésre, ahol akár a 800 fő befogadóképességének köszönhetően bármilyen szakmai vagy társasági találkozó könnyedén megszervezhető. Minden szükséges technológiai felszereléssel rendelkezik a kongresszusok, nagyvállalati találkozók, esküvők, keresztelők lebonyolításához és akár gyönyörű tengerre néző kilátást is biztosít hozzájuk.

 

Szolgáltatások:

Az Elba Carlota szálloda teljes körű bár- és kávézószolgáltatással várja a vendégeket a lobbyban, tengerre néző, látványos terasszal. Az Arrecife étterem teraszán pedig kiváló koktél- és itallapot kínálnak. Továbbá található 2 kültéri medence, külön a felnőtteknek és a gyerekeknek, pezsgőfürdő, tornaterem, internetszoba, parkoló, autókölcsönző, golfpult, ajándékbolt, biliárdterem és különböző társasjátékok vannak biztosítva a szórakozáshoz. A strandon balinéz ágyak állnak rendelkezésre a kellemes pihenéshez. A gyerekeknek szórakoztató és oktató programokat szerveznek, ahol akár több nyelven is tanulhatnak, a felnőtteknek pedig a casino nyújthat szórakozást, vagy a Thalasso Spa nyújthat extra kikapcsolódást.

 

Szobák:

A kétágyas standard szoba saját terasszal vagy erkéllyel rendelkezik, tágas és ízlésen dekorált. Közvetlen telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral, LED műholdas TV-vel, széffel (EUR), íróasztallal és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkezik. A szálloda jóvoltából vízforraló is rendelkezésre áll kávéhoz és teához. Maximum 2 felnőtt és 1 gyermek vagy 3 felnőtt elszállásolására alkalmas.

A junior lakosztály lenyűgöző tengerre néző kilátással, nagy terasszal vagy erkéllyel, nappalival és hálószobával rendelkezik. Közvetlen telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálással, minibárral, LED műholdas TV-vel, széffel (EUR), kávé/teafőzővel, íróasztallal és teljesen felszerelt fürdőszobával, külön zuhanyzóval és hidromasszázskáddal van felszerelve. Maximum 3 felnőtt és 1 gyermek elszállásolására alkalmas.

Ellátás: félpanzió (italfogyasztás külön fizetendő).

 

A tartózkodás hosszabbítása vagy rövidítése lehetséges, érdeklődjön kollégáinknál a szabad helyek felől.

A helyek lekérésre vannak, a szabad kapacitás függvényében foglalható ajánlatunk.

 

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 éjszakára kétágyas standard szobában vagy junior lakosztályban,
  • félpanziót,
  • bizonyos szállodai szolgáltatásokat.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • a repülőtéri transzfert magyar asszisztenciával,
  • utas- és útlemondási biztosítást,
  • az ellátás felárakat,
  • az esetleges helyi idegenforgalmi adót.


vissza az előző oldalra