Calheta Beach **** Calheta repülővel

Úticél: Portugália, Madeira
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 4 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-04-30

 

A szálloda leírása

A homokos strand közelében található aCalheta Beach hotel. A közelben bárok és éttermek találhatók. A strandon strandtörölközők állnak rendelkezésre.

A szálloda Wi-Fi-vel, internet-hozzáféréssel, jacuzzival, valamint parkolóhelyekkel rendelkezik. A kültéri részen szezonálisan nyitva tartó medence található. Egy gyermekmedence is található. A szállodán belül fűtött beltéri medence áll rendelkezésre. A szállodában mosodai szolgáltatás is igénybe vehető.


Étkeztetés

Étkeztetési szolgáltatásként a szálloda all inclusive szolgáltatást kínál. A vacsorát ? la carte szolgálják fel. Az étkezésekhez egy étterem és egy bár, valamint a medencebár áll rendelkezésre. A szálloda itallapján üdítőitalok is szerepelnek.


Sport és szabadidő

A wellnessrészlegben szauna várja a vendégeket. A szálloda masszázsokat is kínál. Engedje magát kényeztetni a hamamban. A szálloda felnőttek számára játékszobát is kínál.


További információk

A szálloda összesen 153 szobával rendelkezik.

Egyéni utazási csomag részletei

Figyelem! Erre az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes az Utazási Szerződés kiegészítése is!

Az árak tartalmazzák: szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZ Priorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55×40×23 cm és 1 db 40×30×20 cm), fix ülőhelyet,  transzfert és magyar nyelvű asszisztenciát.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 30.000 Ft/fő/retúr, 20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig), útlemondási biztosítást, BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól). 

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra