Hotel Three Corners Rihana Resort ****

Úticél: Egyiptom, Hurghada
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-05-15

 

Bevezető:

A lagúna partja menténépült Three Corners Rihana Resort egy núbiai stílusúépítészeti remekmű, amelyet a jellegzetes kupolákkalés meleg naplemente színeiben pompázó boltívekkel tarkítottépületegyüttesek jellemeznekés buja, parkosított kertek vesznek körül. A Three Corners Rihana Resort a megfelelő kikapcsolódást nyújt egyedülállóknak, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, de különösenÖnnek!
Gondoskodunk a széleskörű nyaralásélményéről,Önnek nincsen más teendője csakélvezni mindenből a legjobbat. Nem számít, mit szeretne, mivel töltse a napjait, amit választ az a Rihana Resort-ban rendelkezésreáll. Kapcsolódjon ki, pihenjen vagy ha mozgalmasabb elfoglaltságot szeretne, biztos lehet benne, hogy azt is megtalálja, a vízi sportoktól kezdve a golfig.
A szállodánál található homokos, sekély lagúnastrand tökéletes a fürdőzéshez,úszáshoz. A törölköző, a napágyakés a napernyők térítésmentesen vehetők igénybe. A Rihana Resort tengerparti strandja a Mangroovy térségében helyezkedik el, amely egy védett terület gyönyörű korallzátonyokkal. Ez egy gyerekbarát strand, sekély vízzel. A strand jobb oldalán helyezkedik el a Kite Szörf Központ, ahol elsajátíthatók a kite szörfözés alapjai. A strandon található a Strand BárésÉtterem, aholüdítőketés vizet szolgálnak fel, ebédidőben hideg büfé várja a vendégeket, saláták, szendvicsekés tészták széles választékával. A strand, a szálloda ingyenes buszjáratával (közvetlenül a szálloda elől) 10 perc alatt elérhető, amelyóránként jár oda-vissza.
Minden medencénél található a gyerekek részére elkülönített terület is. Emellett az egyik medencébe két csúszda torkollik, ahol a gyerekek (és szüleik) annyiszor csobbanhatnak, ahányszor csak akarnak.
Az“Aquasplash” vízi park a Rihana Resort területénújonnanés szórakozásra készen várják azélményekre vágyókat.. Azélményfürdő a Rihana Resort Sunset Pool mellett található. Az víziélménypark két részre osztható. Egyik részét kifejezetten a gyermekek részére hoztuk létre gyermekmedencével, kis csúszdákkalés vízi attrakciókkal felszerelve: béka, nyúl, gomba, elefántés kígyó játékszigetekkel.
A másik részt a felnőtteknek szántuk, a területet egy 3 emelet magas impozáns csúszda torony uralja. 4 különböző csúszda közül választhatnak azérdeklődők: 1 Rafting csúszda (61 méter hosszúés kanyargós), 1 szabadesés csúszda (21 méterés egy kicsit meredek),és egy kétsávos multi csúszda, ami szintén 21 méter hosszú. A nagy csúszda a nagy medencébe fut.
Minden szolgáltatás,és a személyzet is azönök kényelmét szolgálja a medencékés a csúszdák mellett is.Összességében a Rihana Resort jelenleg 5 medencével, 11 csúszdávalés vízi attrakciókkal rendelkezik, mint például a két gyerek csúszda a Sunset medencébenés 9 az Aquasplash vizi parkban.

Szobák

A Three Corners Rihana Resort mind a 434 szobája gyönyörűen berendezettés kialakított, azért hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa nyaralói számára. Minden szoba légkondicionált, rendelkezik fürdőszobával, műholdas TV-vel, minibárralés telefonnal. Minden szobához saját balkon vagy terasz tartozik, kilátással a medencék egyikére vagy a kertre, a lagúnára illetve a kertre/hegyekre.
Néhány szoba franciaággyal felszerelt, a többiben 2 különállóágy található, de azösszes egyedülállóés végtelen kényelmet biztosít.
Szobáink kínálatábanösszenyitható szobát ajánlunk a nagyobb családok részére.
A hotelben 14– az európai szabványoknak megfelelő, speciálisan felszerelt– szobaáll mozgássérült vendégeink rendelkezésére. A The Three Corners Rihana Resort folyosóin kerekes székkel is könnyen közlekedhetnek.
A Comfortés Standard szobák némileg kisebbek, mint a Premium szobák, de ugyanazt kényelmet biztosítják nyaralóinknak.

Vendéglátás

Az all inclusive ellátásunk– mint a Three Corners szállodákban, de a szolgáltatások az egyes szállodákban eltérőek lehetnek -, mindent magába foglal: azínyenc fogásoktól kezdve, a snack-ekenát az italokig. Korlátlanul, bármit fogyaszthat, ami leginkábbÖnnek megfelel. Vacsoraidőben büfééttermeinkben különböző Témaesteken vehetnek részt: The taste of Italy, Around the world, Wonders of the Far East, French Romance, Oriental Night, European Buffetés még sok más…
A konyhaművészetre helyezi a legnagyobb hangsúlyt a Chez Pascalés a Dolce VitaÉtterm. A Chez PascalÉtterem az eredeti Belga konyhaételeit kínálja, a választási lehetőségek között szerepel a steak, tenger gyümölcseiés homárételek is. A Dolce VitaÉtterem hagyományos olasz konyhátésínyenc fogásokat ajánl, többek között tésztaételeket, pizza-tésízletes desszerteket. Vegyen részt Dine Around programunkbanés kóstoljon meg mindent!
A vacsorára vonatkozóöltözködési előírások: alkalmi viselet (fürdőruha nem megfelelő; az uraknak: hosszú ujjú– ingés nadrág szükséges).
Felhívjuk szíves figyelmüket, elő-és utószezonban előfordulhat, hogy néhány, a fent említett tevékenységekés / vagy szolgáltatások közül csak részbenáll rendelkezésre, a szálloda kihasználtságától függően.

Kikapcsolódás

Profi animációs csapatunk izgalmas napi játékokat, valamint számtalan kikapcsolódásiés sporttevékenységet kínál. Próbálja ki a strand röplabdát, a darts-ot, az asztaliteniszt, a röplabdát, a vízilabdát, a vízi aerobic-ot, az aerobic-ot, a boccia-t, a tornát, a jógátés még sok mást. A szállodába kettő búvárközpont is található, ahol különböző búvár kurzusokatés snorkel túrákat szervezünk . Csatlakozzon az animációs csapatunkáltal szervezett programokhoz vagy egyszerűen csakélvezze a szolgáltatásainkat, ez azön pihenése azön választása. Sportoljonés szórakozzon! Ez felfrissíti a testetés lelket, ellát energiával.
Azúj terület, ahol a vízi park található, tartalmaz egy csúszda tornyot, amely 3 emelet magasés 4 különböző csúszda közül választhatnak kedves vendégeink: pl egy nagy csúszda, amely a nagy medencébe torkollik, gyermekmedence 2 kis csúszdávalés vízi attrakciók gyermekek számára.
A szállodán kívül, El Gouna-n is könnyen találhat magának más pezsdítő elfoglaltságot, beleértve a számtalan vízi sport lehetőséget– kite szörf, hajózás, vízisí– valamint lovaglást, tevegelést, teniszt, gokart-ot, quadozástés 4×4-es sivatagi kirándulásokat.
A Rihana Resort közvetlen szomszédságában egy 18 lyukú golfpálya található.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra