Hotel Gravity Sahl Hasheesh *****

Úticél: Egyiptom, Hurghada
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-01

 

Bevezető:

Az exkluzív, korábban"Ocean Breeze" néven ismert szálloda Sahl Hasheeshüdülőhelyen, közvetlenül a saját homokos, lassan mélyülő strandján fekszik. Kb. 25 km-re található a repülőtértőlés 28 km-re Hurghada központjától.

A hotel 439 szobája a 6 emeletes főépületben, valamint villákbanés bungallókban oszlanak szét . A főépületben található egy impozáns előcsarnok recepcióval, valamint egy teraszos lobby bár, továbbá kisebbüzletek, bankautomata szolgálja a nyaralas még kellemesebbé tételét. A hotel 1 főétteremmelés több tematikus a la carteétteremmel (mexikói, kíniai, olasz, brazil,japán), valamint sushi bárral, jégbárral,ír kocsmávalés további bárokkal rendelkezik. A buja, szépen gondozott kertben 5édesvízű medence (télen 1 fűthető), valamint egy sós vízű medence található, közvetlenül a tengerparton. Ezeken kívül egy amfiteátrummalés spa részleggel is felszerelt. A napágyak, napernyőkés törölközők a strandonés a medencénél is ingyenesen használhatók. A Wifi térítés ellenébenáll a vendégek rendelkezésére.

SPORTÉS SZÓRAKOZÁS: Fitness terem, strandröplabda, darts, vízilabda, aerobic, asztalitenisz, biliárd, napközbenés este animációs programok, esténkéntélőzene. Térítés ellenében: spa kezelések, fodrász, hamam, szauna, gőzfürdő, jacuzzi. A strandon különböző vízisportok helyi szolgáltatókáltal. Gyerekklub (4-12év), játszótér, gyermekmedence, mini disco.

SZOBÁK: A kb. 45 nm-esstandard szobákfürdőkáddal/zuhannyal kialakítottak, továbbá hajszárító, műholdas TV, légkondicionáló, széf, telefon, kávéfőző, minibár (naponta töltik palackos vízzel), erkély vagy terasz tartozik hozzájuk, kilátással a medencére (DZ/EZ) vagy a tengerre (DZM/EZM) . Ajunior-suite szobák(DZJ/EZJ) hasonló felszereltséggel rendelkeznek, mint a standard szobák, de részüket képezi egy nappali rész kanapéval. Acsaládi szobákegy nappali/hálórésszel,és 2 hálószobával, valamint 2 fürdőszobával rendelkeznek (FSU) . Felár ellenében tengerre néző családi szoba is foglalható. (FSM)

ALL INCLUSIVE:  Reggeli, ebédés vacsora svédasztalos rendszerben, a helyi alkoholosés alkoholmentes italok fogyasztása pohárban felszolgálva, napközben snackételek, valamint kávéés teafogyasztás 10-24óra között, bizonyos a la carteéttermekben előzetes foglalás alapján 3 x egy héten vacsora. Azéttermekbenés bárokban elvárt a megfelelőöltözet! All inclusive karszalag viselése kötelező!

 

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra