Hotel Ghazala Beach ***

Úticél: Egyiptom, Sharm El Sheikh
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-18

 

Bevezető:

KÖZVETLEN, SAJÁT HOMOKOS TENGERPART - NA'AMA BAY PARTI SÉTÁNYAÜZLETEKKEL, BÁROKKAL

A szálloda a Na’ama Bay hosszú parti sétányán található, ahol számosüzletés szórakozási lehetőség gondoskodik a változatos nyaralásról. A transzfer a repülőtérről kb. 15 perc.

A közkedvelt szálloda méltán híres gondosanápolt kertjérőlés varázslatos zöld területeiről. A központiépületben helyezkedik el a lobby a recepcióval, egy bár,és az internet kávézó (díj ellenében). A főétteremnél egy kis bevásárlóközpont található. A gyönyörű kerti rész közepén a nagyúszómedence, a gyerekmedenceés egy további, fűthető medence szolgálja a kényelmet. A medencénélés a strandon a napágyak, napernyőkés matracok térítésmentesen vehetőek igénybe.  A medencebárnál frissítőketés koktélokat szolgálnak fel, a főétteremben pedig a nemzetközi konyhaízvilágából lehet válogatni. A közkedvelt parti sétányon találhatóak azá la carteéttermek: a TAM TAM keleti konyhával (azétterem jelenleg flújítás alatt, helyetteétkezés a Ghazala Gardensben található Brazilianétteremben), a BIERWAGEN svájci specialitásokkal, a DA FRANCO pizzákkal (azétterem jelenleg felújítás alatt, helyette kiszolgálás a Beach Barban), a KOKAI pedig japán specialitásokkal várja a vendégeket. A BEACH BAR-ban ebédre kisebb snackételeketés hideg italokat kínálnak, esténként kitűnő halételek kóstolhatóak,élőzene kíséretében. Az Ice Cream Corner-ben napközben finom fagylaltok közül válogathatnak.

SPORTÉS SZÓRAKOZÁS: A Grand Spa Wellness Clubban térítés ellenében fitness terem, szauna, masszázs, jacuzzi, fodrászatés szépségszalon működik.  A szálloda területén található Sinai Divers búvárközpont, melyátfogó búvárprogramot kínál (díj ellenében). Valamennyi sportszolgáltatás térítés ellenében foglalható.

SZOBÁK: ASTANDARDszobák (kb. 26 m 2 ) a főépületbenés a bungalókban találhatóak. A medencénél lévő bungalók nem rendelkeznek közvetlen kijárással a medencéhez. Mindegyik szoba fürdőkáddal/zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval (szezonális), mini hűtőszekrénnyel, műholdas TV-vel, telefonnalés balkonnal vagy terasszal rendelkezik. A standard szobák maximum 3 felnőtt részére ajánlottak, a bungaló szobák pedig maximum 2 felnőtt befogadására alkalmas.

FÉLPANZIÓ: A szálloda félpanziós ellátást biztosít. A főétterem gazdag svédasztalos reggelités vacsorát kínál (azétkezések során tartalmazza a meleg italok, illetve az alkoholmentesüdítők fogyasztását is). Jelenleg felújítás alattáll a TAM TAMétterem (helyette igénybe vehető a Brazilianétterem a Ghazala Gardens testvérszállodában), illetve a DA FRANCOétterem (helyette kiszolgálás a Beach Barban). Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra