Hotel Viand****-AI, egyénileg

Úticél: Bulgária, Burgasz
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-07

 

Szolgáltatások

  • A 2009-ben épült, 2022-ben felújított 5 emeletes épület 2 lifttel rendelkezik, szolgáltatásaihoz főétterem, bár tartozik. A kikapcsolódásról kültéri medence, napernyők és napágyak (a medence körül), ingyenes WIFI a recepciónál, animáció (hetente 6 alkalommal), darts, sakk és kártyajátékok gondoskodnak. A gyermekek részére játszóteret, animációs programokat és a medencében elkerített sekélyvizű részt biztosít a hotel.
  • Térítés ellenében vízi sportok a tengerparton, parkoló (korlátozott számban) és mosoda vehető igénybe.

Elhelyezés

  • 2 ágyas pótágyazható szobákban, amelyekben egyénileg szabályozható légkondicionáló, tévé, telefon, széf (térítés ellenében), ingyenes WIFI elérhetőség, mini hűtő, hajszárító, kerti bútorokkal felszerelt balkon vagy terasz szolgálja a vendégek kényelmét. A pótágy kihúzható fotelágy vagy szófa.

Ellátás

  • All inclusive Premium. (Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, sütemények, pizza, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, bizonyos import italok, kávé, tea fogyasztása 10:00 és 23:00 között.

 Kitűnő elhelyezkedésű szálloda, közvetlenül Napospart aranyhomokos tengerpartjánál, a település központjában. Közelében éttermek, vásárlási és szórakozási lehetőségek találhatóak.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra