Hotel Hrizantema**** - AI, egyénileg

Úticél: Bulgária, Burgasz
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-11

 

Szolgáltatások

  • A 8-, illetve 3-emeletes épületből álló komplexum 435 szobával várja vendégeit. Az épületekben 4 lift, recepció, főétterem, a'la carte étterem, 3 bár, a lobbyban ingyenes WIFI, csomagszoba, kültéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal, fitneszterem, nappali animációs programok és esti műsorok, miniklub (4-12 éves korig), minidiszkó, játszótér, asztalitenisz, darts, aerobik, vízitorna, vízilabda és zumba gondoskodik a vendégek kényelméről és szórakoztatásáról.
  • Térítés ellenében napernyő, napágy és vízi sportok a tengerparton, masszázs, szauna, teniszpálya, biliárd, széf a recepción, internetsarok, üzlet, szépségszalon, orvos, fodrászat, parkolás és autóbérlés is igénybe vehető.

Elhelyezés

  • 2 ágyas, pótágyazható standard szobákban, ahol a pótágy kinyitható kanapé, és melyek mindegyike légkondicionálóval, tévével, mini hűtővel, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, és balkonnal felszerelt.

Ellátás

  •  All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, a'la carte étterem (menü; főszezonban, egyszeri alkalommal, előzetes foglalással), hot dog, szendvicsek, pizza, gyümölcsök a snack étteremben (11:00-17:00 között), fagylalt 15:00-17:00 között, délutáni kávé/tea/sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, illetve koktélok fogyasztása (10:00-23:00 között).
  • Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import és palackozott italok.

A 2004-ben megnyílt, 2015-ben felújított szálloda Naposparton, a homokos tengerparttól kb. 300 méterre terül el. Az üdülőhely központja a hoteltől kb. 750 méterre található, így egy rövid sétával könnyedén elérhető. 

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra