Marbella Mar-bella Collection

Úticél: Görögország, Korfu
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-27

 

Város:

Agios Ioannis Peristeron
 

Elhelyezkedés:

A hotel egy tipikus kis görög faluban található, a dombon, közel a tavernákhoz, éttermekhez és kávézókhoz. Achilleon kb. 7 km-re, Korfu város kb. 17 km-re, a repülőtér kb. 16 km-re, buszmegálló kb. 50 m-re található a szállodától. 

Tengerpart:

A homokos-kavicsos strand kb. 100 m található a szállodától épülettől függően, melyet a kerten illetve egy alagúton keresztül lehet megközelíteni. A strand egy részén stégről lehet létrán keresztül a tengerbe jutni. A strandon napágyak és napernyők ingyenesen állnak rendelkeztésre, öltözők és zuhanyzó is elérhető. 

Szolgáltatások:

6 étterem (5 a la carte), 6 bár, 3 kültéri medence (1 tengervizes), Aqua Park 8 csúszdával, privát strand, wellness központ, tenisz pálya, nappali és éjszakai szórakoztató programok, vízisportok, Wi-Fi, parkoló, mini klub, mosoda, butik, ajándékbolt, ékszerbolt, pénzváltás.
 

Ellátás:

Ulta all inclusive
reggeli (7.00-10.00), késői reggeli (10.00-10.30), ebéd (13.00-15.00), vacsora (18.30-21.30) svédasztalos vacsora a La Terazza főétteremben (vegán és gluténmentes ételek is kaphatók).
ezen kívül ebéd az ? la carte éttermekben és tartózkodásonként 3 alkalommal vacsora az ? la carte éttermek egyikében: Comodo, Platea, Kum Kuat, Celeste vagy Deck Bar & Grill (előzetes foglalás szükséges 24 órával korábban), italok: sör, bor, üdítők, gyümölcslevek, víz.
üdítőitalok és helyi szeszes italok, valamint válogatott márkás alkoholos italok a kijelölt bárokban (10.00-23.30).
 

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Korfura a Smartwings légitársaság járatán. Poggyászinformáció: Smartwings járat: feladható poggyász max. 23 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 8 kg/fő (1 db)

Információ:

Görögországba történő beutazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!


Kötelező idegenforgalmi adó, a szálláshely kategóriájától függően, helyszínen fizetendő:
Apartman, 1*-2*-os szálloda 1.5 EUR/éj
3*-os szálloda 3 EUR/éj
4*-os szálloda 7 EUR/éj
5*-os szálloda 10 EUR/éj
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára, az ultra all inclusive ellátást, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja

vissza az előző oldalra