Anemos Luxury Grand Resort

Úticél: Görögország, Kréta
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Választható
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-04

 

Város:

Georgioupoli/Chania

Elhelyezkedés:

Az elegáns luxus szálloda Kréta észak-nyugati részén, Chania mellett található, gyönyörű kilátással a Lefka Ori hegy-re. A hoteltől Chania repülőtere kb. 50 km-re található.

Tengerpart:

A hotel a homoks/aprókavicsos tengerparton fekszik, melytől csak egy út választja el. A hotel saját strandján napágyak és napernyők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A parton található pavilonok személyre szabott szolgáltatásokkal (külön felár ellenében) biztosítják a meghitt pihenést.

Szolgáltatások:

Lobby, recepció, lift, éttermek (főétterem, olasz, seafood, görög, grill, mediterrán, ázsiai), bárok (lobbybár, poolbár, snackbár, pezsgő- és koktélbár), 4 kültéri medence (felnőtt és gyermek), egy beltéri medence (fűtött, kizárólag 16 éven felüliek részére), csúszdák felnőttek és gyermekek részére, animációs programok napközben és este, AURA Spa & Wellness (kezelések térítés ellenében), fitness center, szauna,élő zene, esti showműsorok, minidisco, ajándékboltok

A felsorolt szolgáltatásokat, azok idősávjának illetve helyének biztosítását a szálloda - előzetes bejelentés nélkül - bármikor módosíthatja vagy bizonyos esetekben korlátozhatja, szünetelteheti (pl. szezonalitás, időjárási viszonyok, vis major, stb.)

Szállás:

Kétágyas deluxe kertre néző fürdőszobás, teraszos vagy erkélyes szobákban (max. 1 főre pótágyazható) egyénileg szabályozható légkondicionáló, műholdas televízió, telefon, tea- és kávéfőző, hajszárító, fürdőköpeny, WIFI, választható párna, széf, minibár (térítés ellenében töltik fel) biztodsítja a nyugodt pihenést. Felár ellenében tengerre néző vagy medence kapcsolatos vagy privát medencés szoba is foglalható. Családi szoba (max. 4 fő/szoba) felár ellenében foglalható.

Ellátás:

Félpanziós ellátás (büféreggeli 07.30 h - 10.30 h és büfévacsora 18.30 h - 21.30 h). Felár ellenében premium all inclusive ellátás is kérhető.

Sport és szórakozás:

4 kültéri medence (felnőtt és gyermek), egy beltéri medence (fűtött, kizárólag 16 éven felüliek részére), csúszdák felnőttek és gyermekek részére, AURA Spa & Wellness (kezelések térítés ellenében), fitness center, szauna, teniszpálya, asztalitenisz, gyermekjátszótér, minigolf

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Chania-ba a Smarttwings légitársaság járatán. Poggyászinformáció: Smartwings járat feladható poggyász max. 23 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 8 kg/fő (1 db)

Információ:

Görögországba történő beutazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!

Kötelező idegenforgalmi adó, a szálláshely kategóriájától függően, helyszínen fizetendő:
 
Apartman, 1*-2*-os szálloda 1.5 EUR/éj
3*-os szálloda 3 EUR/éj
4*-os szálloda 7 EUR/éj
5*-os szálloda 10 EUR/éj
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára, a félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), a heyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja

vissza az előző oldalra