The Olivar Suites

Úticél: Görögország, Korfu
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Választható
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-06-06

 

Város:

Messonghi

Elhelyezkedés:

A luxusszálloda egy több mint 300 éves olajfaligetben, Korfu délkeleti partvidékének gyönyörű táján, a Messonghi strandon található. Korfu város kb. 22 km, a repülőtér kb. 20 km, a legközelebbi bevásárlási lehetőségek és bárok kb. 100 m-re találhatóak.

Tengerpart:

A szálloda közvetlen közelében gyönyörű homokos és kavicsos strand található.  
Ingyenes napágyak és napernyők.

Szolgáltatások:

Lobby, 24 órás recepció, bár, snack bár, úszómedence, ingyenes napágyak, napernyők és törölközők, kert, ingyenes WiFi, pénzváltó, csomagmegőrző.    

A felsorolt szolgáltatásokat, azok idősávjának illetve helyének biztosítását a szálloda - előzetes bejelentés nélkül - bármikor módosíthatja vagy bizonyos esetekben korlátozhatja, szüneteltetheti (pl. szezonalitás, időjárási viszonyok, vis major, stb.)

Szállás:

Kertre néző Junior Suite (kb. 38 m?) saját fürdőszobával (WC, fürdőszoba, hajszárító), légkondicionálóval, SAT/TV-vel, telefonnal, WiFi, tea- és kávés készlettel rendelkeznek.
Kertre Junior Suite saját medencével (kb. 40 m?), Executive Suite kertre néző saját medencével (kb. 60 m?) 2 légteres lakosztályok, valamint Riviera Suite tengerre néző lakosztály, kb. 66 m?, egy légterű, letisztult, modern berendezéssel, az első emeleten található, gyönyörű kilátással. 

Ellátás:

Svédasztalos reggeli (07:30-11:00 óra között). Félpanzió vagy teljes ellátás (ebéd és vacsora az ? la carte étteremben).   * Gluténmentes ételek kérésre.

Sport és szórakozás:

Edzőterem, jóga, pilates Térítés ellenében: fodrászat, SPA, vízi sportok a tengerparton.

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Korfura a Smartwings légitársaság járatán. Poggyászinformáció: Smartwings járat: feladható poggyász max. 23 kg/fő (1 db), fedélzeti poggyász max. 8 kg/fő (1 db)

Információ:

Görögországba történő beutazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges, melynek az utazás utolsó napjáig érvényesnek kell lennie!

Kötelező idegenforgalmi adó, a szálláshely kategóriájától függően, helyszínen fizetendő:
 
Apartman, 1*-2*-os szálloda 1.5 EUR/éj
3*-os szálloda 3 EUR/éj
4*-os szálloda 7 EUR/éj
5*-os szálloda 10 EUR/éj
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: A repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást a szerződés szerinti éjszakára és megadott ellátással, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát
Külön fizetendő: a személyes kiadások, a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, a fakultatív kirándulások díja

vissza az előző oldalra