Maldív-szigetek - Radisson Blue Resort***** - Alifu Atoll (Egyéni) *****

Úticél: Maldív-szigetek, Kisebb szigetek
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-05-05

 

Leírás:

-40% ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ a villák alapárából (időszaktól függően)

  • Foglalás: 2024. július 31-ig
  • Leutazás: 2025. január 5-ig

Ingyenes ellátás upgrade: reggeli=félpanzió, félpanzió=teljes ellátás, teljes ellátás=all inclusive ellátás.

Gyermekkedvezmény: 12 év alatti gyermekeknek ingyenes szállás és étkezés (gyermek menüről) biztosított.

Ingyenes transzfer minimum 5 éjszaka esetén.

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - 

Az Indiai-óceán rejtett gyöngyszeme a Radisson Blu Resort, amely a Maldív-szigetek egyik atollján helyezkedik el és lehetővé teszi, hogy elmeneküljön a fárasztó hétköznapok elől és feltöltődjön ebben csodálatos környezetben. A nyaralása során kipróbálhatja a szálláshely által kínált rengeteg izgalmas programot, például a sznorkelezést és búvárkodást a szálloda világszínvonalú búvár- és vízi sportközpontjában, valamint megtekintheti a világ egyik legjobb helyszínét a cetcápák megfigyelésére. Meglátogathatja a közeli szigeteket, mint Dhigurah vagy Maamigili, vagy megcsodálhatja a korallzátonyokat Fenfushinál. A helyi és a globális konyhát egyaránt felvonultató fine dining éttermeknek köszönhetően különleges gasztronómiai élményekben is része lesz. Ha nem szeretne túl messzire menni a víztől, akkor rendelhet egy italt vagy snacket a medence melletti bárból is. A Blu Spa-ban nyújtott fiatalító masszázs vagy a jógapavilonban tartott frissítő jógaóra után a délutánt a szórakoztató játékteremben töltheti. Az itt tartózkodása időtartamára pedig stílusosan berendezett és kényelmes villák közül választhat, melyek mindegyike alkalmas arra, hogy pihenhessen egy pohár pezsgővel a villája privát medencéjében és élvezhesse a luxust, amelyet ez a gyönyörű környezet kínál.

Szállodai szolgáltatások: óceánpart, kültéri medence, éttermek, bárok, gyermekklub, spa központ, vízi sportközpont, ingyenes wifi, gyermekfelügyelet, fitneszközpont, játékterem, fodrászat, mosoda, konferenciaterem, könyvtár, tenisz, röplabda, jóga, esküvő szervezés.

Villák felszereltsége: minibár, TV, széf, légkondicionáló, tea- és kávéfőző, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, fürdőköpeny és papucs, ingyen palackos víz, saját medence, terasz. Ajánlott szobatípusok: Lagúnára néző víz feletti villa medencével, naplementére néző 2 hálószobás családi villa medencével, kertre és lagúnára néző 3 hálószobás családi villa medencével.

Transzfer: hidroplán transzfer, mely csak nappal közlekedik Male Nemzetközi Repülőteréről, kb. 40 perces repülőút. Max. poggyászsúlyhatár 20 kg + 3 kg kézipoggyász személyenként.

Ellátás: reggeli. Félpanziós, teljes, all inclusive és prémium all inclusive ellátás felár ellenében kérhető.

Tartózkodás: 7 vagy 10 éjszaka, hosszabbítás és rövidítés lehetséges. Bejelentkezés 14:00-tól, kijelentkezés 12:00-ig.

Gyerek korhatár: 12 éves korig.

Nászutas csomag: igénybe vehető min. 3 éjszakás tartózkodás esetén. Feltételek: 12 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat, bemutatva foglaláskor és a helyszínen is. A csomag tartalmazza: ingyenes korlátlan fagylalt naponta az Eats&Beats-ben, ingyenes 30 perces masszázs a spa központban (előzetes foglalás szükséges), egy üveg pezsgő, gyümölcskosár bekészítés és ágydekoráció az érkezés napján, a tartózkodás alatt egyszeri pezsgőfürdő és egy nászutas szív alakú torta.

A helyek lekérésre vannak, a szabad kapacitás függvényében foglalható ajánlatunk.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 vagy 10 éjszakára a választott szobatípusban,
  • az ellátást reggelivel,
  • a szálláshely bizonyos szolgáltatásait.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • az egyéb ellátás felárát,
  • a repülőtéri retúr hidroplán transzfert,
  • személyes jellegű kiadásokat, borravalókat,
  • az utas- és útlemondási biztosítást.


vissza az előző oldalra