Mexikó - Hotel Iberostar Selection Paraiso Maya Suites ***** - Maya Riviera (Egyéni) *****

Úticél: Mexikó, Maya Riviéra
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-05-01

 

Leírás:

Az aztékok öröksége, a spanyolok gyarmati időszaka, majd az Egyesült Államok befolyása egy rendkívül sokoldalú, izgalmas országgá alakította a mexikói Yucatán-félszigetet. A csodás karibi üdülőhelyen nem csak a felhőtlen pihenésre, de a gazdag maja hagyaték felfedezésére is lehetőség nyílik.

****

Szállás információk:

Az Iberostar Selection Paraíso Maya Suites tökéletes szálloda családok számára. A hotel a Paraíso komplexumban található, 4 másik szállodával együtt, amelyek mindegyike 5 csillagos. A helyszín igazi karibi élményt nyújtj, miközben a Kolumbusz előtti Amerika egyik leglenyűgözőbb kultúrájának, a maja civilizációnak a szívébe helyezi Önt.   

Élvezze ezt az ezeréves világot a Lobby Bárban, amely a legendás Chichén Itzá piramis reprodukciója. Fedezze fel a 9 medencetérséget, köztük a Lazy River-t, ahol úgy sodródhat, mintha egy igazi folyóban lenne a mexikói dzsungelben. Próbálja ki az izgalmas vízi parkot csúszdákkal és a hullámmedencével. A család legfiatalabb tagjai sosem fognak unatkozni a Star Camp programok végtelen sorának köszönhetően, miközben a felnőttek a szálloda egyéb létesítményeit próbálhatják ki, különleges gasztronómiai élvezetekkel egybekötve. 

Szállás szolgáltatások: medencék, éttermek, vízi sportok, csúszdapark, parkoló, gyermekfelügyelet, ingyenes wifi, szobaszerviz, spa központ, konferenciaterem, golf központ, játékterem, fitneszterem, teniszpálya, búvárközpont, internetkávézó, autóbérlés, boltok.

Szobák felszereltsége: king méretű ágy vagy két egyszemélyes ágy, erkély, ingyenes wifi, pezsgőfürdő, saját fürdőszoba, hajszárító, TV, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, minibár, kávéfőző, széf, vasalódeszka és vasaló.

Ellátás: all inclusive.

A helyek lekérésre vannak, a szabad kapacitás függvényében foglalható ajánlatunk. Hosszabbítás és rövidítés lehetséges.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 vagy 10 éjszakára kétágyas lakosztályban,
  • az all inclusive ellátást,
  • a szálloda bizonyos szolgáltatásait.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • a kilépési illetéket (kb. 24,90 USD/fő),
  • a helyi idegenforgalmi adókat,
  • egyéb személyes jellegű kiadásokat, borravalókat,
  • az utas- és útlemondási biztosítást.


vissza az előző oldalra