Mauritius - LUX* Grand Baie ***** - Grand Baie (Egyéni) *****

Úticél: Mauritius, Mauritius
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-05-01

 

Leírás:

LUX* Grand Baie ***** - Grand Baie

8 nap/7 éjszaka | 11 nap/10 éjszaka

Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal (átszállással). A kiutazás egyénileg történik, a részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza! A repülőjegy ára a légitársaságtól és a foglaltság függvényében változik, valamint eltérést mutat a fedélzeti szolgáltatások és a jegy árának tartalmában (fedélzeti ellátás, feladott és fedélzetre vihető csomag stb.). 

Kollégáink megtalálják Önnek a leginkább megfelelő repülőjegyet a legkedvezőbb áron.

Időpont: tetszés szerint, a szabadon választott időpontban

 *****

A LUX* Grand Baie Mauritius északi partjainál, egy védett, fehér homokos tengerparton, a tökéletes kék lagúnára néző kókuszpálmák árnyékában található. Itt az év bármely szakában megmártózhat a tengerben. A szálloda a szomszédos tengerparti városról kapta a nevét és maga a szálloda egy igazi modernista építmény. Ez az új generációs, butik-stílusú üdülőhely segít felvenni az idelátogatóknak a sziget lassú, pihentető tempóját, de legyen szó akár páratlan kulináris élményekről, lélegzetelállító tetőtéri panorámáról, családi kikapcsolódásról vagy bulizásról, ezen a helyen mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőségeket.

Szolgáltatások: úszómedencék, éttermek, bárok, különböző vízi és szárazföldi sportolási lehetőségek, fitneszterem, spa központ, szépségszalon, éjszakai klub, gyermek klub (3-11 éveseknek), tini klub (12-17 éveseknek). A szálloda szolgáltatásainak egy része térítés ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés: lakosztályokban, melyek mindegyike felszerelt erkéllyel vagy terasszal, fürdőszobával (fényterápiás zuhanyzóval és káddal), intelligens szobavezérléssel (automatizált redőnyök és függönyök, állítható hangulatvilágítás), tv-vel, légkondicionálással, minibárral, kávéfőzővel, Wi-Fi.Junior lakosztály (kb.65 m?/max. 2 felnőtt+1gyerek)Medencés rezidencia (kb.180 m?/max.4 felnőtt + 2 gyerek): 2 hálószobával, nappalival, étkezővel és fűtött privát medencével.Medencés villa (kb.240 m?/max.4 felnőtt+2 gyerek): 2 hálószobával, nappalival, étkezővel fűtött privát medencével, szabadtéri terasszal, pavilonnal és grillel.Grand tengerparti medencés villa (kb.620 m?/max. 6 felnőtt+2 gyerek): 3 hálószobával, nappalival, étkezővel, fűtött privát medencével, szabadtéri terasszal, pavilonnal és grillel.Medencés penthouse (kb.325 m?/max.4 felnőtt+2 gyerek): 3 hálószobával, nappalival, étkezővel és fűtött privát medencével.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió vagy teljes ellátás.

Egyéb információk: 

  • Bejelentkezés 14:00-tól, kijelentkezés 11:00-ig. A korai bejelentkezés/késői kijelentkezés szabad szoba kapacitástól függően helyszíni felár ellenében lehetséges.
  • Gyerekkedvezmény: szülőkkel egy szobában 3. főként pótágyon 5 éves korig díjmentes, 6-11 év között reggelis ellátás mellett díjmentes, egyébként felár fizetendő.
  • Egyágyas és magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható.
  • A kedvezmények nem vonhatóak össze.
  • A szálloda szolgáltatásainak egy része térítés ellenében vehető igénybe. 

Nászutas és további kedvezményekről érdeklődjön irodáinkban!

Igény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető, valamint kombinálható körutazással, vagy más tengerparti pihenéssel! 

Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Az ajánlott árakon szobák korlátozott számban foglalhatók. Helyfoglalás a szabad helyektől függően.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 vagy 10 éjszakára a választott szobatípusban reggelivel,

Az ár nem tartalmazza:

  • a repülőjegyet,
  • a repülőtéri transzfert helyi  magyar asszisztenciával Mauritiuson,
  • a magasabb kategóriájú elhelyezés felárát,
  • az étkezések felárát,
  • az utasbiztosítást (BBP),
  • a sztornó (útlemondási) biztosítást.


vissza az előző oldalra