Szilveszter Monacoban busszal 2023-2024

Úticél: Monaco, Monaco
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Busszal
Időtartam: 1 nap
Típus: 1 napos utak, Körutazás, Városlátogatás
Indulás: 2023-12-30

 

 

Időpont: 2023. december 30 – 2024. jan. 1.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 15.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány ( Elnök utcával szemben, Planetárium mellett )

Indulás: 16.00 órakor

 

Program

1. nap: Elutazás a délutáni órákban, találkozás 15.30 órakor a Népligetben, a Planetárium előtt. Utazás Szlovénián és Olaszországon át Franciaországba.

2. nap: Érkezés a délelőtti órákban az európai mini államok egyikébe, Monacoba és Monte Carloba, amelyet Franciaország ölel körül. Monacóban először a királyi palotához igyekszünk, ahol minden nap déli 12 órakor lehetünk tanúi az őrségváltásnak. Ezután a templomot keressük fel, ahol a Grimaldi család tagjai nyugszanak, közöttük Grace Kelly is. Ezt követően szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében az Oceanográfiai Múzeum akváriumaiban úszkáló halakban gyönyörködhetünk (belépő: kb. 20,- €/fő), vagy barangolhatunk az egzotikus kert különleges növényei között, illetve a luxus jachtok kikötőjében tehetünk sétát. Útközben a Forma-1 rajongói testközelből vehetik szemügyre a híres monte carlói futamok színhelyét. A bátrabbak pedig a híres kaszinóban próbálhatnak szerencsét.

Innen a Riviéra egyik kedves kisvárosába, Eze-Village-be utazunk tovább, ahol elsőként a Fragonard parfümgyárban teszünk látogatást. Egy vezetés keretében ismerkedünk meg a parfümkészítés titkaival. A vezetés után vásárlásra is nyílik lehetőség.  Érdemes még felkapaszkodni a városka legmagasabb pontjára is, a hegy tetején trónoló várhoz, mert innen nemcsak a panorámában gyönyörködhetünk, hanem magunkba szívhatjuk a városka középkori hangulatát is.

Eze-Village-ből a Moyenne Corniche-on, vagyis a Középső Párkánynak nevezett úton indulunk tovább Cannes-ba.

Cannes városába érkezve végigsétálhatunk a híres Croisette Promenádon, ahol a neves színészek kézlenyomatait lehet lefényképezni, illetve megnézni a Fesztivál Palotát, amely a Cannes-i filmfesztiváloknak ad otthont. Innen visszatérünk Monaco – Monte Carloba, ahol éjfélkor fergeteges tűzijátékkal köszönthetjük a 2023-as Újévet. Hajnali 1 óráig szabadprogram, ezután elindulunk autóbuszunkkal hazafelé.

 3. nap: Folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Budapestre. Várható visszaérkezés a késő délutáni órákban.

 

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Részvételi díj: 59.990,- Ft/fő

+ városbelépő: 5,- €/fő (autóbuszon kötelezően fizetendő)

Akciós ár: 46.990,- Ft/fő

 

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 2.970,-Ft/fő
 
Program változtatás jogát fenntartjuk!


vissza az előző oldalra