The Three Corners Happy Life

Úticél: Egyiptom, Marsa Alam
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-10-26

 

Város:

Marsa Alam

Elhelyezkedés:

A kellemes hangulatú, szép és tágas szállodakomplexum közvetlenül a tengerparton, egy csendesebb, búvárkodásra kifejezetten alkalmas területen helyezkedik el, 25 km-re, csendes távolságra a repülőtértől.

Tengerpart:

Egy 200 méter hosszú homokos strand található közvetlenül a szálloda mellett, ahol a vízbe egy mólóról lehet bemenni (vízicipő használata ajánlott). A gazdag élővilágnak és egy korallzátonynak köszönhetően búvárkodásra és snorkelingre kifejezetten alkalmas a partszakasz. A gondtalan pihenés érdekében a napágyak, a napernyők és a törölközők is ingyenesek.

Szolgáltatások:

A szálloda egy elegáns recepcióval, főétteremmel, ? la carte étteremmel,  valamint a recepción, a medencénél és a strandon bárokkal, ingyenes Wi-Fi-vel a recepción és ajándékbolttal várja vendégeit. Orvosi ellátás térítés ellenében biztosított. A relaxációt kedvelők egy nagy, vízicsúszdás úszómedence, úszó- (télen fűtött) és gyermekmedence mellett kapcsolódhatnak ki. A medencék mellett ingyenesen vehetők igénybe a napágyak, a napernyők és a törölközők.

Szállás:

A kétágyas szobák, amelyekben akár 2 gyermek is elhelyezhető egy pótágyon, saját fürdőszobával (fürdőszoba, hajszárító, WC), légkondicionálóval, telefonnal, SAT/TV-vel, széffel, minibárral és erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Tágasabb, akár 2 pótággyal rendelkező családi szobák (2 ajtóval összekötött szoba) kérésre és felár ellenében állnak rendelkezésre.

Ellátás:

Az all inclusive tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, villásreggelit, napközbeni snackeket, gyermekfagylaltot, kávét, teát, üdítőket és helyi készítésű alkoholos italokat (10:00-24:00) a szálloda által meghatározott időpontokban és helyeken.

Sport és szórakozás:

A napközbeni kikapcsolódást helyi animátorok által szervezett programok színesítik, de elérhető asztalitenisz, fitneszterem, térítéses billiárd, röplabda- és teniszpálya is. A relaxációt szauna és masszázs biztosítja. A búvárkodás szerelmesei a helyi búvárközpontban kapcsolódhatnak ki. Az esti szórakozást egy diszkó garantálja. 

Útiterv:

Közvetlen charter járattal Budapestről Marsa Alam-ba 

Információ:

Külön fizetendő: a vízum (25 USD/fő), az útlemondási biztosítás, az utasbiztosítás, a fakultatív programok díja
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza: repülőjegyet, illetékeket és adókat, a repülőtéri transzfereket, a szállást 7/14 éjszakára az utazási szerződés szerint, a megadott ellátást, a helyi magyar nyelvű asszisztenciát

vissza az előző oldalra