Maldív-szigetek / Hotel RIU Atoll****

Úticél: Maldív-szigetek, Kisebb szigetek
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-05-11

 

Maldív-szigetek egyik legújabb üdülőszigete 2019. nyarán nyitotta meg kapuit. A nemzetközi repülőtérről kombinált transzferrel közelíthető meg, 45 perc repülő + 15 perc hajóval.

A Hotel Riu Atoll a Maafushi egyik szigetén található, és 24 órás All Inclusive szolgáltatással áll a vendégek részére, hogy egy exkluzív nyaralást élvezhessen ezen a páratlan úti célon.  Az üdülőhely több mint 250 különböző szobával rendelkezik, amelyek az igazán kényelmet garantálva vannak felszerelve. A Maldív-szigetek a világ egyik legálomszerűbb úti célja, hiszen egyedülálló földrajzi adottságai, kristálytiszta vizű strandjai és páratlan természete miatt. Jöjjön és fedezze fel a látványos víz alatti világot búvárkodással, élvezze a gyönyörű naplementéket és hagyja, hogy e földi paradicsom varázsa magával ragadja. 

Szobák felszereltsége (standard kétágyas): Kétemeletes épületek emeleti részén található, balkonnal, mely az óceánra néz. Kb. 31 m2 alapterületűek felszereltségükhöz tartozik a minibár, műholdas TV, minibár, víz forraló, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor és erkély található, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.TV, tea/kávéfőzési lehetőség, szófa, hajszárító, telefon, wifi.

Ellátás: All inclusive

Szolgáltatások, sport: Éttermek, bárok, medence úszó bárral, gyermekmedence, gyerekklub, játszótér, Spa kezelésekkel, szépségszalonnal, fodrászattal és masszázsokkal (térítés ellenében), edzőterem, csoportos fitneszórák (heti 6 alkalommal), vízisport lehetőségek (kajak, SUP,), , gőzfürdő, napi szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ajándékbolt, ingyenes wifi a szálloda egész területén, esténként élőzene vagy dj. Felár ellenében búvárkodási lehetőségek és búvártanfolyamok.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra