Zakopane Wellnessel egybekötve

Úticél: Lengyelország, Zakopane
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Busz
Időtartam: 2 éj
Típus: Körutazás, Városlátogatás
Indulás: 2023-06-23

 

Leírás: Zakopane a Tátra lábánál fekszik, legendas, sajátságos aurájú üdülési központ, mely a górálok személyisége tesz még különlegesebbé.

Ellátás: Svédasztalos Reggeli

Közlekedés: Autóbusszal

Program: 1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba. Első megállónk Besztercebányán. Séta Besztercebánya belvárosi részén, majd rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirten épült Árva váránál. Tovább indulunk a lengyel Tátra, és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülő központjába, Zakopane-ba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas- Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Este a szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Reggeli után indulás a Nowy Targi nagyvásárba. Kisebb-nagyobb bevásárlásra tökéletes megoldás ez a piac, ahol lehet fizetni Zloty-val és Euro-val egyaránt. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. várja az idelátogatókat. Aki már járt ott az tudja hová jön, aki még nem, az biztosan nem fog csalódni. Három órát töltünk a vásárban, majd délutáni programként lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy- csúcsra kabinos felvonóval (1987m), ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Aki ide nem szeretne felmenni a sétáló utcában töltheti az időt. Korai vacsora utána indulás a Goralski Potok fürdőbe. A Term Gorjacy Potok komplexuma összesen 22 db 34-40 °C -os termálvízzel töltött kültéri medencékből áll amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak mindenki számára. A Gorujemy Potok-i ásványvizes fürdő pozitívan hat a közérzetre és javítja a lelki komfortérzetet. Ezért a termálvizek kiváló terápiás és rehabilitációs szerek. Este visszatérés a szállásra.

3. nap: Reggeli után a délelőttöt Zakopaneban töltjük, siklóval eljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a Tátrai hegycsúcsokra. Igény szerint lehetőség lesz ebédelni. Kb.: 13 órakor indulunk haza, hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.
További fontos tudnivalók:
- A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
- Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
-Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
- Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
- Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely:3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. -35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben. - Az iroda a program változtatás jogát fenntartja. -A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel. -A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek. - A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?lengyelorszag


Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

 • Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a reggelis ellátást a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Az ár nem tartalmazza:

 • Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a 2 vacsorát, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, valamint az idegenforgalmi adót és városbelépési díjat helyszíni fizetéssel.

  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  Idegenforgalmi adó+ városbelépési díj: 75 PLN/fő
  BBP biztosítás: 1.650 Ft/ fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 év felett)
  Egyágyas felár: 20.000 Ft
  Vacsora: 11.000 Ft/fő/2 alkalom
  Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 EUR/Fő (helyszínen fizetendő)


vissza az előző oldalra