Egyesült Arab Emirátusok - Rixos The Palm ***** - Dubai (Egyéni) Egyéb

Úticél: Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
Szállás típus: Egyéb
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 4 éj
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-05-07

 

Leírás:

 

Az Egyesült Arab Emirátusok és leghíresebb üdülőhelye, Dubai alig negyven év alatt fejlődött a nomád, állattartó gazdaságokból ultramodern nagyhatalommá, ahol üvegpaloták, felhőkarcolók, luxusjárművek kápráztatják el az idelátogatókat. Csodálatos, fehér homokos, ápolt tengerpartja vonzza a turistákat, akik egzotikus körülmények között élvezhetik a csodálatos napsütést és a meleg tengert. Ideális kisgyermekes családok részére is, hiszen rövid a repülőút, és az időeltolódás csak néhány óra.

Szállás információk:

 A Pálma-sziget félhold alakú körívének csücskében helyezkedik el a Dubai egyik legjobb tengerparti hoteleként emlegetett szálloda. Fekvésének köszönhetően az épület 360 fokban lenyűgöző panorámát biztosít, melynek része a Perzsa-öböl kéklő vize, a Pálma-sziget lagúnái és mesés szállodái, a város olyan nevezetes épületei, mint a Burj Khalifa és a Burj Al Arab.

Szállás szolgáltatások: 2 medence, gyerek medence, 3 étterem, 3 bár, élőzenés előadások, szórakoztató programok, spa és wellness, ingyenes vízi taxi  szolgáltatás Dubai egyik leghíresebb üdülőközpontjához, a Marina beach-hez (naponta két időpontban, előjegyzés szükséges), gyerek klub, fitnessz központ,  strandröplabda, tenisz pálya.

Szobák felszereltsége: kilátás a Pálma-sziget lagúnáira vagy a Perzsa-öbölre, márvány burkolatú fürdőszoba (káddal és különálló zuhanyzóval), hajszárító, légkondicionáló, minibár, tea- és kávé főző szett, széf, tv, internetcsatlakozási lehetőség (felárral).

Ellátás: ultra all inclusive.

Transzfer: retúr transzfer foglalható felár ellenében, magyar vagy angol asszisztenciával Dubai Nemzetközi Repülőtér és a szálloda között.

A helyek lekérésre vannak, a szabad kapacitás függvényében foglalható ajánlatunk. Kiemelt időszakokban (pl. fesztiválok ideje alatt) és ünnepnapokon nem érvényes. Hosszabbítás lehetséges, érdeklődjön irodáinkban vagy online a honlapunkon.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 4 éjszakára választott szobatípusban, kétágyas szobában,
  • az ultra all inclusive ellátást,
  • bizonyos szállodai szolgáltatásokat.

Az ár nem tartalmazza:

  • a kiutazás költségeit,
  • a repülőtéri retúr privát transzfert angol nyelvű asszisztenciával Dubai Nemzetközi Repülőtérről.
  • a személyes jellegű kiadásokat és borravalókat,
  • a fakultatív kirándulásokat és egyéb szolgáltatásokat,
  • az útlemondási- és utasbiztosítást,
  • a helyi idegenforgalmi adót, mely a helyszínen  kötelezően fizetendő (kb. 20 AED/szoba/éj).


vissza az előző oldalra