Egyéni körutazás Japánban

Úticél: Japán, Körutazás Japánban
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Repülő
Időtartam: 10 éj
Típus: Körutazás
Indulás: 2021-04-16

 

Leírás:

Japán legszebb látnivalóit fedezhetjük fel az út során. Tokió a világ egyik legnagyobb metropolisza, számtalan olyan látnivalóval, ami azoknak is ismerősnek tűnhet, akik még nem voltak Japánban. Kiotó történelmével, klasszikus japán templomaival és szentélyeivel, Nara szabadon legelésző őzeivel, Osaka mozgalmas életével fogja meg a látogatókat. Az út egyik legérdekesebb részeként a természeti szépségeiről ismert Hakone Nemzeti Parkba is elmehetünk.  

Programok:
 

Első nap
Elutazás Budapestről átszállással Tokióba.

Második nap
Megérkezés a japán fővárosba este, majd egyéni transzfer - közvetlen vonattal - a szállodához. Szállás Tokióban: Mystays Ueno Iriyaguchi Hotel.

Harmadik-negyedik nap
Városnézés Tokióban: Asakusa negyed, Senso-ji templom, Nakamise bazár, a császári palota bejárata, Meiji-szentély. Ginza negyed, Yurikamome egysínű vasút és a futurisztikus Odaiba negyed. Közlekedés metróval. Szállás Tokióban.

Ötödik nap
Egész napos kirándulási lehetőség a Hakone Nemzeti Parkba (59 000 Ft).
Shinkansennel (nagysebességű vasút) délnyugatra utazunk, az Ashi-tavon hajóra szállunk, majd függővasúttal felmegyünk a Komagatake-hegyre, ahonnan szép a kilátás, és ahol van egy kis sintó szentély. Ha szerencsénk van, még a Fuji is látszik. Továbbutazunk a közeli Owakudani geotermikus területére, ahol a talajban még tojásokat is szoktak főzni. Visszautazás Tokióba.

Hatodik nap
Elutazás a Hikari Shinkansen szuperexpresszel Kiotóba. Városnézés Japán történelmi és kulturális emlékekben leggazdagabb városában. Fontosabb látnivalók: Kyoto Tower, Higashi Hongan-szentély, Nishiki-Koji piac, Nijo-vár, Arany pavilon, Ryoan-szentély, az eredetileg 798-ban emelt, Kijomizu-templom, az 1266-ban épült Sanjusangendo-templom. Szállás Kiotóban, a Mystays Shijo Hotelben.

Hetedik-nyolcadik nap
Városnézés és szabadidő Kiotóban, szállás Kiotóban.

Kilencedik nap
Reggel elutazás vonattal a közeli Narába, ahol szelíd őzek sétálnak nyugodtan a szentélyek és pavilonok között. Fontosabb látnivalók: a Todai-templom a nagy Buddhával, a VIII. században alapított Kasuga Taisha-szentély, Kofuku-ji az ötemeletes pagodával. Érdemes biciklit bérelni! Szállás Narában, a Guesthouse Komachiban, japán stílusú szobában.

Tizedik nap
Reggel elutazás vonattal Oszakába, ahol érdemes megnézni a skanzent hagyományos japán házaival, valamint a hatalmas várat. Este transzfer az osakai Kansai repülőtérre, majd hazautazás átszállással Budapestre.

Tizenegyedik nap
Érkezés Budapestre délután.

Az ár tartalmazza:
 

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Tokió és az Oszaka-Budapest útvonalon, átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Szállás négy éjszakára Tokióban a Mystays Ueno Iriyaguchi Hotelben, kétágyas szobában
  • Szállás három éjszakára Kiotóban, a Mystays Shijo Hotelben, kétágyas szobában
  • Szállás egy éjszakára a Guesthouse Komachiban, japán stílusú szobában

Az ár nem tartalmazza:
 

  • Ellátás
  • Vonatjegyek, helyben fizetendő, kb. 20 000 yen (kb. 50 000 Ft/fő)

Egyéb tudnivalók:

  • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. Az árak nem érvényesek a kiemelt időszakokra (pl. ünnepek, vásárok, rendezvények).
  • Csoportos (min. 6 fő) vagy céges utazás esetén kérje munkatársaink egyedi ajánlatát!

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra