Kenya - Hotel Southern Palm Beach **** - Mombasa, Diani Beach (Egyéni) ****

Úticél: Kenya, Kenya tengerpart
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam: 7 éj
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás: 2024-04-01

 

Leírás:

Afrika, Kenya, Mombasa, Diani BeachMombasa - az Indiai-óceán partjánál elterülő város Kenya egyik legfőbb népszerű üdülőhelye, melyet igazából a körülötte elfekvő partvidék alkot. A szállodák, csodásan finom homokos tengerpart és Afrika egzotikuma méltán teszik kedveltté és híressé. Mombasa Óvárosa leginkább portugál emlékeiről és a Jézus erődről nevezetes. Decembertől áprilisig tart a meleg szezon. Az esős időszak alatt (április-június) rövid ideig tartó záporokkal kell számolnunk. Az északi és déli partján, apály-dagály idején a tengerben való fürdés korlátozott. Érdemes a tengerparti pihenést izgalmas szafarival kombinálni. Déli-part- Kenya egyik legszebb partszakasza, melyet a Likoni komppal lehet megközelíteni. A 10 km hosszú, hófehér finomhomokos, pálmafákkal övezett strandon sétálva megcsodálhatják a naplementét, kipróbálhatják a vízi sportokat és élvezhetik a tenger hullámait a korallzátonyok között. A Diani Beachen nyüzsgő turistaközpontokat találhatnak, a Tiwi Beachen inkább a nyugalomra vágyók pihenhetnek. Mindkét part közelében van korallzátony, amelyek egyben vízi nemzeti parkok is.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: 10% kedvezmény Foglalási időszak: 2023. április 30.-igUtazási időszak:   2023. május 01.-december 22. között- a kedvezmény a felárakra és a transzferre nem vonatkozik,- további kedvezménnyel nem kombinálhatóELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: 15% kedvezmény Foglalási időszak: 2023. augusztus 23.-igUtazási időszak:    2023. december 23.-2024. április 30. közöttés Foglalási időszak: 2024. február 29.-igUtazási időszak:    2024. május 01.-október 31. között- a kedvezmény a felárakra és a transzferre nem vonatkozik,- további kedvezménnyel nem kombinálhatóELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY: 10% kedvezményFoglalási időszak: 2024. március 01.-április 30. közöttUtazási időszak:   2024. május 01.-október 31. között- a kedvezmény a felárakra és a transzferre nem vonatkozik,- további kedvezménnyel nem kombinálható* Foglaláskor mindig az alkalmazható legmagasabb kedvezményt érvényesítjük.

5nap/4éj | 8nap/7éjUtazás: menetrend szerinti repülőjárattal (átszállással). A kiutazás egyénileg történik, a részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza! A repülőjegy ára légitársaságtól függően foglaltság függvényében változik, eltér a fedélzeti szolgáltatások és a jegy árának tartalmában (fedélzeti ellátás, feladott és fedélzetre vihető csomag stb.).Kollégáink megtalálják Önnek a leginkább megfelelő repülőjegyet a legkedvezőbb áron.Időpont: tetszés szerint, a szabadon választott időpontbanIgény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető, kombinálható szafari körutazással.

Hotel Southern Palms Beach **** - Mombasa, Diani BeachA hangulatos hotel Mombasatól délre kb 35km-re, az álomszép, kristálykék tengervizű Diani Beachen található. A hotelhez való eljutáshoz kompozni is kell, ami a felmálházott helyi lakosok társaságában garantálja az afrikai valósággal való ismerkedést. A szobák tágasak és praktikusan berendezettek. A medence nagy és hosszas pancsolásra csábít.

Szolgáltatások: recepció, 4 bár, 4 étterem, 2 medence, búvár oktatás, horgászutak, vízi sportlehetőségek, fitneszterem, tenisz, squash, röplabda, asztalitenisz, biliárd, wellness, gyerekklub.A szálloda szolgáltatásainak egy része térítés ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés: Kétágyas superior szoba: telefon, TV, légkondicionálás, minihűtő, tea/kávéfőzési lehetőség, hajszárító, szúnyogháló, terasz vagy erkély. Felár ellenében deluxe szoba és óceánra néző szoba is foglalható

Ellátás: félpanzió. All inclusive ellátás felár ellenében.

További információk:

  • Gyerekkedvezmény: 2 felnőttel egy szobában 3. főként 12 éves korig kedvezményes áron.
  • A szálloda kategória szerinti besorolása a helyi szabályoknak megfelelő, de az európai besorolástól eltérő.
  • A szállás érkezés napján elfoglalható 15:00 után, kijelentkezés távozás napján 10:00-ig. Korai bejelentkezés/késői kijelentkezés a szabad helyektől függően helyszíni felár ellenében lehetséges.
  • A szálloda szolgáltatásainak egy része térítés ellenében vehető igénybe.
  • Magasabb kategóriájú szoba vagy egyágyas szoba felár ellenében foglalható.
  • Kötelező szilveszteri felár fizetendő 2023.dec.31.-én.
  • 2024. januártól vízummentesen lehet Kenyába beutazni, azonban digitális platformon keresztül elektronikus utazási engedélyt kell kérni.
  • Áram: Kenyában az angol típusú elektromos csatlakozó a szabvány. Áramkimaradás bármikor és bárhol előfordulhat.
  • Időeltolódás: nyáron +1, télen +2óra

Igény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető, valamint kombinálható szafari körutazással, vagy más tengerparti pihenéssel!  Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Az árak az alkalmazható kedvezményektől és a szabad helyektől függően a megrendeléséig változhatnak.  

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár tartalmazza:

  • a szállást az ár szerinti időtartamra,
  • a félpanziós ellátást (italok nélkül)

Az ár nem tartalmazza:

  • a nemzetközi és helyi repülőjáratok díját,
  • a 2024. januártól, a beutazáshoz szükséges digitális platformon keresztül elektronikus utazási engedélyt.
  • a repülőtéri privát transzfert: Mombasa/repülőtér-szálloda-Mombasa/repülőtér
  • a szállodában a korai bejelentkezés/késői kijelentkezés felárát a szállodában,
  • a kötelező szilveszteri felárat (2023.dec.31.)
  • az utas biztosítást (BBP),
  • a sztornó (útlemondási) biztosítást.


vissza az előző oldalra