Advent Győrött, Pannonhalmán és Pápán

Úticél: Magyarország, Nyugat-Dunántúl
Szállás típus: Nincs
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 nap
Típus: Adventi program, Országjáró program, Városlátogatás
Indulás: 2020-12-05

 

A program tervezett útvonala:

 

„Itt pihenni és látni fogunk, 

látunk és szeretünk,

szeretünk és dicséretet zengünk”

 

Szent Ágoston

 

1 nap: Szeged – Budapest – Pápa – Pannonhalma – Győr – Budapest – Szeged (330 km)

Kora reggel indulunk Szegedről, majd Budapesten keresztül érkezünk meg Pápára, melyet már a XIV. században városként említették és a történelem folyamán a barokk formálta leginkább! Városnézésünk során, a műemlék épületekben gazdag belvárosban sétálunk, majd meglátogatjuk Közép-Európa egyik legrégebbi kékfestő-műhelyét, ahol megismerkedhetünk a kékfestőgyártás folyamatával, történetével. Utunkat Pannonhalmára folytatjuk, ahol egy ezredév szellemét, hitét fonják körbe a robosztus várfalak. A Szent Márton tiszteletére szentelt, Bencés Főapátság csodálatos templomát, a kolostor építészeti értékeit valamint a világ egyik legnagyobb 400 ezer darabos bencés könyvtárát látogatjuk meg. Pannonhalma ahol a múlt és jelen összeér, méltón szerepel a Világörökségek listáján. Ebédünket egy hangulatos étteremben fogyasztjuk el (fakultatív). A délutánt a Kisalföld „fővárosaként” emlegetett 700 éves Győr városában töltjük. Sétánkat a Városháza előtt kezdjük majd a Karmelita templom, Bécsi kapu tér érintésével érkezünk meg a Káptalandombon álló Nagyboldogasszony-székesegyházhoz, a Püspökvárhoz, majd a Vaskakas Díszkút mellett elhaladva jutunk le, a Mosoni Duna és Rába folyók találkozásánál lévő Kossuth hídhoz. A Duna partról a Széchenyi tér felé haladva a Frigyláda-szobor különleges történetét ismerhetjük meg, majd a főtérre érkezve a gyönyörű műemlékpalotáit csodáljuk meg. Az adventi vásár forgatagában a helyi kézműves tárgyak, karácsonyi ajándékötletek és jellegzetes karácsonyi ételek italok várnak mindenkit. A tartalmas nap után, élményekkel tele indulunk Budapestre majd tovább utazás Szegedre.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

 

Árak és felárak (1 főre) 2020. 12.05., 12.13., 12.19.

 

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa


Részvételi díj: 13.500 Ft    
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: nincs
1x ebéd felár: 4.500 Ft


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 5.500 Ft
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 500 Ft

 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 2.000 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


vissza az előző oldalra