Advent Krakkóban és Zakopaneban 2 nap

Úticél: Lengyelország, Krakkó
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 éj
Típus: Körutazás
Indulás: 2020-12-05

 

Belépők

Gubalowka - fogaskerekű 24 pln/fő 
Az árak tájékoztató jellegűek!

A Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel. Kora délután ismerkedés az egykori királyi koronázó várossal, Krakkóval: Rynek, Posztócsarnok, Mária templom. Szabad program az adventi fényárban fürdő forgatagban. Este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2. nap: Reggeli után látogatás Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosában, Zakopaneba. Séta a górál stílusú házak között, a híres fatemplom megtekintése, majd fogaskerekűvel feljuthatunk a Gubalowka hegyre (kb. 24 PLN/fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. A túra után forralt borral vagy forralt mézes sörrel melegíthetjük fel magunkat, majd irány a piac: ízletes, tradicionális sajtokat, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Szabad program keretében lovas szánozhatunk is hó esetén. Késő délután hazaindulás, utazás rövid, pihenőkkel. Érkezés a késő esti-éjjeli órákban.                

Részvételi díj:
22.900 Ft/fő    miskolci indulással
25.900.-Ft/fő   budapesti, nyíregyházi, debreceni indulással
A részvételi díj tartalmazza (min. 40 fő esetén) az utazás, szállás, a reggeli ellátás és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza a belépőjegyek árát és az utasbiztosítás díját. BBP biztosítás 860.-Ft/fő/2 nap.

Szállás: 2 különálló szobához tartozik egy fürdőszoba és wc

Vacsora (2 fogásos): 2.900.-Ft/fő/alkalom

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra