Halloween Party és Adventi varázslat az Energylandia vidám- és élményparkban

Úticél: Lengyelország, Krakkó
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 éj
Típus: Városlátogatás
Indulás: 2020-12-12

 

Belépők

Belépők az árak tájékoztató jellegűek:

Energylandia

- diák ár  (140 cm-ig) - 74PLN/fő

- felnőtt ár (140 cm felett) - 119PLN/fő

Zakopane fogaskerekű 25 pln/fő

A Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel a Tátra lábánál megbújó Zakopane városába, mely Lengyelország legkedveltebb üdülőhelye. Híres festők, zeneszerzők, költők is sokszor elvonultak ide elmélkedni nyári és a téli szezonban egyaránt. A magas csúcsok, hangulatos völgyek, a tiszta levegő, a gyönyörű, tradicionális favillák sora hosszabb sétára invitál. A sétálóutca végén lévő óriási piacon beszerezhető különféle bőr-irhaáruk, ízletes helyi sajtok, a jól ismert tejkaramella vagy faáruk, kézműves portékák. Este szállás elfoglalása Zakopaneban.

2. nap A reggelit követően utazás Zatorba, az ország legnagyobb szórakoztató élményparkjába, mely a legmodernebb Európában és néhány attrakciója a világon is egyedülálló. Energylandia vidámparkja 75 különleges attrakcióval várja a kicsiket 3 éves kortól és az adrenalinkedvelő felnőtteket. Több, mint 15 féle izgalmas hullámvasút, interaktív játékok, extrém autó és motor show, 7D mozi, Meseország és több, mint 20 féle Élményshow garantálja a jó kedvet. Ha ez még mindig kevésnek bizonyulna, tehetünk egy rövid kiruccanást Las Vegasban, a Western élet, a Gyűrűk ura vagy a Karib-tenger kalózainak világában.  Adrenalinfüggőknek kihagyhatatlan Európa legmagasabb óriás hullámvasútja a Hyperion, de itt van a világ legnagyobb fahullámvasútja a Zadra, ami 120 km/h sebességet is képes elérni, az első lejtmenet 61 m magasról, 90 fokos szögben indul és persze a speed water coaster-vízihullámvasút. A súlytalanság és a váratlan gravitációs elemek mellett persze a festői természeti környezetben is gyönyörködhetünk. Késő délután búcsút veszünk a szórakoztatóparktól és indulunk vissza Magyarországra, érkezés a késő esti órákban. 
Figyelem!                                                                                                                                                                                      Októberben rémisztő Halloween party, decemberben a Tél Királysága várja a látogatókat!
Advent dején ünnepi varázslat, milliónyi fényfüzér, mézeskalács illat, ünnepi kézműves műhelyek, Mikulás falva és karácsonyi vásár fogadja a látogatókat!           

Részvételi díj:
24.900 Ft/fő    miskolci indulással
27.900.-Ft/fő   budapesti, nyíregyházi indulással
A részvételi díj tartalmazza (min. 40 fő esetén) az autóbusz közlekedést, 1 éj szállást, 1 reggelit, idegenvezetést. Nem tartalmazza a belépőjegyek árát és az utasbiztosítás díját. BBP biztosítás díja 860 Ft/fő/2 nap.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra