Üdülés Dalmáciában Kirándulásokkal 10 Nap/7 Éj

Úticél: Horvátország, Dalmácia
Szállás típus: Hotel
Ellátás: Választható
Utazás módja: Busz
Időtartam: 7 éj
Típus: Körutazás+Üdülés, Üdülés
Indulás: 2019-09-06

 

Rövid ismertető: Cetina folyó torkolatában található elbűvölő OMIS városába érkezünk. Csónakokból gyönyörködünk a Cetina folyó kanyonjában úton RADMAN felé. Fakultatív kirándulások a műemlékben gazdag HVAR városába, körbehajózzuk a POKOL-SZIGETCSOPORTOT, útközben kikötünk a Brač-szigeti MILNAN. BRAC szigetén félnapos fakultatív hajókirándulás POSTIRABA vagy másnap akár egész napos hajókirándulás BOL-ra, majd SUPETARBA. Üdülésünket akár kalandosan is zárhatjuk egy félnapos raftingtúrával! A kalandvágyók akár választhatják az aktív fakultatív programokat is, melyekkel biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni.

Utazás: menetrendszerinti dalmát autóbuszjáratával. Éjszakai utazás. (ingyenes felszállási helyek az alábbi városokban, valamint gyűjtőjáratokról információ)

Szállás: Omisi apartmanok vagy szálloda:
*7 éjszaka apartmanházakban: FRANJO, SLADO, SAJAC, LILI, IKO, CAROLINE, GRIZLI.
*7 éjszaka Hotel BRZET-ben 3* - félpanzióval.
Az érkezés és távozás napján a transzfer a szállás és az autóbusz között. Többi napokon a szállástól óvárosig, illetve a  program induló pontjáig sétálni kell.

Ellátás (krt): önellátás. Igény szerint félpanzió egy közeli étteremben (svédasztalos reggeli és menü választásos vacora), külön térítés elenében.

Program: 1. nap:
Indulás Budapestről 21.00 órakor Budapestről, éjszakai utazás.

2. nap: Adria
Reggeli órákban érkezés Omis bűbájos, Cetina folyó torkolatában található városába. Rövid strandolás után a szállás elfoglalása. A nap hátralévő részében fürdőzés és pihenés a homokos és kavicsos strandokon.

3. nap: Omis
Délelőtt strandolunk, este  pedig magyar idegenvezetéssel megismerkedhetnek a város történelmével, látnivalóival, a dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival.

4. nap: Cetina folyó
20-25 fős csónakokból gyönyörködünk a Cetina kanyonjába, míg elérjük a Radman malmai néven ismert turista paradicsomot. Megtekintjük a XV. századi malomkereket és molnárházat, valamint a Cetina folyó utolsó vad zubogóit. Egy órányi pihenő után indulunk vissza Omisba.

5. nap: Hvar- és Brač-sziget 
Egész napos fakultatív hajókirándulás. Gyors,  zárt motoroshajóval utazás Hvar városába, kb 3 órás szabad idő az ékszerdobozhoz hasonlítható, műemlékekben gazdag városban, (Arzenal, Európa első kőszínháza, Hektorović palota, Spanyol-erőd, főtér  stb.)  Ebéd a hajón itallal, majd körbehajózzuk a Pokol-szigetcsoportot, útközben kikötés a Brač-szigeten, Milnan, fürdőzés a tengerben vagy séta a városban. Részvételi díj: 35 EUR/fő; 12 évig 16 EUR/fő. 

6. nap: Brac-sziget: Bol
Egész napos fakultatív hajókirándulás. Három órás hajóút Brac szigetére, ebéddel (hal, saláta, bor, alkoholmentes italok, kávé). Négy órás szabadidő Bol településen,  az ismert Arany Szarv strandon.  Részvételi díj: 28 EUR/fő; 12 évig 14 EUR/ fő. 

7. nap: Kalózhajóval Brac-szigetre: Postira
Félnapos fakultatív hajókirándulás kalózhajóval: Postira halászvároskában rövid városnézés, olívasajtoló múzeum meglátogatása, majd fürdés a kristálytiszta tengerben, ebéd a hajón. Egy öbölben horgászattal, ügyességi játékokkal és a hajóról vízbe ugrálással töltjük az időt. Vendégszerető személyzet, gyermek centrikus programok, jó hangulat, tánc, mulatság jellemzi a napot, ezért gyermekes családoknak is kitűnő program. Ezt kár lenne kihagyni!
Részvételi díj: 24 EUR/fő; 3-12 évig 12 EUR/fő; 3 évig ingyenes.

8. nap: Aktív nap: Rafting, Kanyoning, Kajak és könnyűbúvárkodás, Zipline
Ezen a napon 4 aktív fakultatív program közül válogathat, rafting, kanyoning, kajak és könnyűbúvárkodás vagy a zipline. A félnapos rafting túra: a folyó turistáknak való, a kevésbé gyakorlottaknak sem veszélyes, de a tapasztalt túravezetők segítségével biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni. Minden korosztály számára egy életre szóló élményt jelent. Kalandra fel! Részvételi díj: Rafting: 28 EUR/fő; 6-12 évig 14 EUR/fő. Kanyoning: 42 EUR/fő, Kajak és könnyűbúvárkodás: 35 EUR/fő, Zipline: 56 EUR/fő.

9. nap:
Elhagyjuk a szállásunkat és még fürödhetünk egyet a hazaindulásig, mely 19.00 óra körül várható. Éjszakai utazás.

10. nap:
Hazaérkezés reggeli órákban.


Felárak és belépők:
Pótágy: 
*Sajac, Lili, Franjo, Caroline: 51 500 Ft/fő/7 éj 
*Slado, Grizli, Iko, : 55 500 Ft/fő/7éj

Üdülőhelyi díj 12 év felett:
4 200 Ft/fő/7éj.
Félpanzió az apartmanban: 45 000 Ft /fő/7alkalom, 8 évig: 29.900 FT/fő/7 alkalom.

A Fakultatív programokra itthon kell jelentkezni vagy legkésőbb a helyszínen az érkezés napján. Fakultatív programokra minimum létszám 30 fő. 
Fakultatív programok: 
- hajó kirándulás Hvar és Brac szigetekre: 35 EUR/felnőtt, 16 EUR /gyermek 12 évig
- hajókirándulás Bol: 28 EUR/felnőtt, 14 EUR /gyermek 12 évig
- kalózhajóval Brac szigetre: 24 EUR/felnőtt, 12 EUR /gyermek 12 évig
- Rafting: 28 EUR/felnőtt, 14 EUR /gyermek 12 évig
- Kanyoning: 42 EUR/fő
- Kajak és könnyűbúvárkodás: 35 EUR/fő
- Zipline: 56 EUR/fő

Minimum létszám: 20 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, 7 éjszakai szállást kiválasztott apartmanban, programokat, helyi magyar nyelvű képviselő díját.
A sportprogramoknál az ár tartalmazza a képzett túravezetőt, a teljes felszerelést, a helyszínen kötött kiegészítő sportbiztosítás és transzfereket. Sportcipő szükséges!

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (Classic: 5.130 Ft/fő), útlemondási díjat, foglalási díjat (1.500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív kirándulásokat, belépőket.

Amennyiben nem találja az Ön által választott dátumot számolhatóan, küldjön egy ajánlatkérést!

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!vissza az előző oldalra