BUSZOS NYARALÁS: ALBÁNIA Shengjin 9 éj

Úticél: Albánia, Körutazás Albániában
Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Busszal
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

 

utazás módja: busz
időtartam:10 nap / 9 éj
tranzitszállás Szerbiában oda-vissza: háromcsillagos szálloda
szállás Albániában: négycsillagyos szálloda Shengjinben, standard szobák
Szobák felszereltsége (Albánia) : létszámnak megfelelő ágy, szekrény, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, TV, kishűtő, légkondícionálás
Ellátás: svédasztalos reggeli
Csapvíz fogyasztása nem javasolt
utazáshoz szükséges: a beutazás napjától számított legalább 3 hónapig érvényes útlevél vagy  személyi igazolvány (plasztikkártyás)
Albánia  hivatalos fizetőeszköze: Albán LEK, de sok helyen EURO-t is elfogadnak.
 

Felszállási lehetőségek:
05:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
07:00 Kecskemét Dunaföldvári út, AUCHAN parkoló (áruház főbejárata előtt )


PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés az esti órákban a szerbiai szálláshelyünkre.

2. nap
Reggeli után indulás Albániába, Shengjinbe. Szállodánk, a négycsillagos, több épületből álló Rafaelo Resort Hotel épületeiben lesz. A szálloda komplexum szinte közvetlenül a tengerparton fekszik, a kerten átsétálva (épülettől függően) kb. 1-2 perc alatt már a tengerparton lehetünk A szállodakomplexum 30000 nm-en terül el. Medencék, éttermek bárok, pizzéria, kis játszótér, alkalmanként gyermek animáció, élőzene, ingyenes WIFI, mind-mind a vendégek kényelmét szolgálja. A szálloda saját stranddal rendelkezik, a napágyak a szálloda vendégei részére ingyenesek.

3. nap
Szabadprogram

4. nap
Szabadprogram.

5. nap
Szabadprogram.
Fakultatív kirándulás keretében meglátogatjuk Berat városkát, melyet Enver Hodzsa múzeumvárossá nyilvánított és az UNESCO világörökségi listájára is felkerült. Ezt követően Ardenica-ban egy középkori, ma is működő ortodox kolostort keresünk fel. A délutánt Apolloniában az ókori Illyria jelentős városában töltjük. A várost kereskedelme tette naggyá, Apollón isten egyik kultuszhelye, kulturális központ volt. Este érkezünk vissza a szállodába. A fakultatív kirándulás részvételi díja 3000 Ft/fő. A program foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt igényelendő és fizetendő. Helyszíni befizetésre nincs lehetőség.

6. nap
Szabadprogram.
Fakultatív kirándulás keretében Kruja várához utazunk, mely az albán nép egyik nemzeti szimbóluma, Szkander bég szülőhelye és hadiszállása. A városka történeti emlékei a szinte teljes hosszában bejárható középkori várfalmaradványok és a XX. sz- ban felújított citadella, valamit a XIX. sz- i szűk sikátoros bazár. Utunk következő állomása Tirana. Megtekintjük a főváros legfőbb látnivalóit, melyek a főtér körül összpontosulnak. (Nemzeti Múzeum, Opera, Ethem Bej-mecset és Óratorony). Visszaérkezés a szállodába az esti órákban. A fakultatív kirándulás részvételi díja: 3000 Ft/fő A program foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal az út indulása előtt igényelendő és fizetendő. Helyszíni befizetésre nincs lehetőség

7. nap
Szabadprogram

8. nap
Szabadprogram

9. nap
Reggeli után hazaindulunk, az esti órákban érkezünk szerbiai szálláshelyünkre.

10. nap
Reggeli után hazaindulás, érkezés Budapestre - határon való várakozástól, forgalomtól függően - az esti órákban.
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 1-1 éj oda-vissza Szerbiában háromcsillagos és 7 éj Albániában négycsillagos szállodában, svédasztalos reggelivel, idegenforgalmi adó.

TRANZITSZÁLLÁSON A VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI.

Társítás vállalása esetén felárat nem kell fizetni.

Tájékoztató belépőjegy ktg.:
A  program össz. belépőjegy ktg-e (fakultatív programoknál felmerülő belépőkkel): kb. 4500 LEK (30 Euro)



vissza az előző oldalra