Rijekai Karnevál És A Plitvicei Tavak 2Nap / 1Éj ***

Úticél: Horvátország, Kvarner-öböl
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz
Időtartam:
Típus: Fesztiválok, Körutazás
Indulás:

 

Rövid ismertető: Jöjjön velünk, nézzünk meg együtt a tavasz ébredését a Plitvicei tavaknál és búcsúzzunk a téltől rijekai vidám maszkokkal!
A rijekai karnevál szlogenjét: "Légy az, aki szeretnél", követi több száz csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követjük példájukat! 
Plitvicei tavaknál buja vízesések vagy éppen meseszép jégvilággá fagyott táj fogad minket? Még nem tudhajtuk, de akár varázslatos zuhatagok, akár csillogó kristályköpenybe burkolózó nemzeti park látványa vár ránk,  gyönyörű és egyedi élményben lesz részünk !

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).  Nincs éjszakai utazás. 
Szükséges úti okmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

Szállás: 1 éjszaka Crikvenica környéki hotel 3*.

Ellátás (krt): 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok: 2019.március 03-04.

Program:
1.nap: Rijekai karnevál
Indulás reggel 6 órakor. Kora délután érkezés Rijekaba, ahol mi is bekapcsolódunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város több különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Feltöltödve jó hangulattal buszra szállunk és átmegyünk crikvenicai szállásunkra, ahol meleg vacsora vár minket. 

2. nap Plitvicei tavak
Reggeli után pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként számontartott, Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető  csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 8 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5 órás túra, kijelölt gyalog- és hajóútvonalakon történik, mely  együttesen teszi a teljes kirándulást. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt.
Téli köntösében is csodás e táj, de a terep csúszósabb lehet, és bizonyos időjárási körülmények között a hajók nem járnak.
Hazaérkezés a késő esti órákban.

Felárak és belépők:
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj:
500 Ft/fő.

Egyágyas felár: 5 600 Ft/fő.

Kedvezmények 12 évig:
2. ágyon: 2 000 Ft/fő,
3. ágyon: 5 000 Ft/fő.

Plitvice belépő a helyszínen: kb. 55 HRK/fő, 7-18 év között 40-50% kedvezmény a belépőjegyárakból.

Minimum létszám: 35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (570 Ft/fő/nap), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, belépőket, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!


vissza az előző oldalra