BUSZOS NYARALÁS: Görögország - Kamena Vourla

Úticél: Görögország, Kamena Vourla
Szállás típus: Hotel **
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Busszal
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

 

utazás módja: busz
időtartam: 10 nap / 7 éj
ellátás: svédasztalos reggeli
szállás: kétcsillagos szálloda
Szobák felszereltsége: létszámnak megfelelő ágy, szekrény, TV, telefon, légkondicionálás, zuhanyozós fürdőszoba
utazáshoz szükséges: az út indulási napjától számítva minimum 6 hónapig érvényes útlevél vagy  hat hónapig érvényes plasztikkártyás személyi igazolvány
Görögország hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
15:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
17:00 Kecskemét, Dunaföldvári út, Auchan parkoló 

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel.

2. nap
A forgalmi viszonyoktól és a határokon való várakozástól függően (10:00-14:00 óra között) érkezés Kamena Vourlába. Kamena Vourla Görögország közepe. Ideális hely nyaralásra, de könnyen megközelíthetőek a történelmi nevezetességek is. Tengerpartja apró kavicsos, a tenger viszonylag lassan mélyül, így gyerekes családoknak is ajánljuk. A görögök is szívesen járnak ide, hiszen a tiszta tenger, a smaragdzöld táj nemcsak a turistákat vonzza. Kamena Vourla nagy előnye, hogy jelen van a görög életérzés, a vidámság, de mégis nyugodt nyaralást, pihenés biztosít. Görög partnerünk, Stathis nagy szeretettel várja utasainkat! A szállás 14:00 órától foglalható el. Szállodánk a kétcsillag plusz besorolású Hotel Pantheon-ban lesz. A szálloda szobái légkondicionáltak, saját fürdőszobával rendelkeznek. TV-vel, telefonnal felszereltek. A szállodától kb. 300 m sétával érhetjük el a tengerpartot.

3. nap
Szabadprogram.

4. nap
Szabadprogram.

5. nap
Szabadprogram
Fakultatív kirándulás lehetőség Delphibe. Reggeli után Delphibe utazunk, a híres műemlék együttest látogatjuk meg. Szinte visszalépünk 2-3 ezer évet a múltba. Az ógörög kultúra és építészet remekművei tárulnak elénk. Itt találjuk a híres jósdaépület maradványait is. Visszaútban megállunk a Termopülei-szorosnál és megtekintjük Leonidász spártai király és 300 hős harcostársának emlékművét. Kora estére érkezünk vissza a szállodánkba. A fakultatív kirándulás részvételi díja foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal indulás előtt igényelve és fizetve: 5500 Ft/fő. Helyszíni befizetés esetén 20 EUR / fő. A fakultatív program ára a belépőjegyek költségét nem tartalmazza.

6. nap
Szabadprogram.
Egésznapos fakultatív kirándulás lehetőséget kínálunk. Először Pireusz kikötőjét keressük fel. Ezután a hadi kikötőt nézzük meg, ahol egy régi hadihajóba is benézhetünk. Innen Athénba utazunk, megtekintjük az ókori emlékeket, az Akropoliszt, a Márvány stadiont, a Dioniszos színházat. Az Elnöki Palota előtti őrségváltást sem hagyjuk ki. Szabadidő is lesz, mely során tetszés szerint nézelődhetünk, sétálhatunk a városban. A fakultatív kirándulás részvételi díja foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal indulás előtt igényelve és fizetve: 5500 Ft/fő. Helyszíni befizetés esetén 20 EUR / fő. A fakultatív program ára a belépőjegyek költségét nem tartalmazza.

7. nap
Szabadprogram.

8. nap
Este a szállodánkban egy fergeteges görög est vár ránk. Görög táncosok szórakoztatnak minket, be is vonják a nézőközönséget a táncba! Ezzel a vidám programmal búcsúzunk Görögországtól.

9. nap
Reggeli után elhagyjuk a szállodát és hazaindulunk. Útközben megállunk Thesszalonikiben, ahol városi sétát teszünk idegenvezetőnkkel, ismerkedünk a várossal. Kb. 1,5 órás programunk után folytatjuk utunkat. Folyamatosan utazunk, rövid pihenőkkel.

10.nap
A forgalmi viszonyoktól és a határokon való várakozástól függően a déli órákban érkezünk meg Budapestre.

Ha Görögországba utazunk, tudnunk kell, hogy a görögök barátságosak, vendégszeretők, hatalmas szívvel, szeretettel fordulnak felénk.
Nyugodtak, mosolyognak, ha kérünk valamit, el fogják intézni! Megígérik.
De ne várjuk az európai országokban megszokott gyorsaságot.
Sürgethetjük őket, de nem fogják érteni, miért vagyunk stresszben? Nem érünk rá? Pihenjünk, nyaraljunk,  érezzük jól magunkat, vagy tán nem ezért jöttünk?

NE FELEDJÜK - GÖRÖGORSZÁG APRÓBB HIBÁI ELLENÉRE IS  VARÁZSLATOS ORSZÁG!

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetés,  7 éj Görögországban, Kamena Vourlán kétcsillagos szállodában svédasztalos reggelivel, görög est, idegenforgalmi adó.

Vegetáriánus vacsora igényt foglaláskor kérjük jelezni!

Tájékoztató össz. belépőjegy ktg.:
Delphi fakultatív program során felmerülő belépőjegy ktg: kb. 12 EUR
Athéni fakultatív program során felmerülő belépőjegy ktg.: kb. 20 EUR
Napágy a tengerparti bárnál bérelhető, bármit fogyasztunk a bárban, a napágy ingyenes. 



vissza az előző oldalra