AMERICAN HISTORIC HIGHWAYS - Fly & Drive program

Úticél: Kanada, Körutazás Kanadában
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Fly & Drive
Időtartam:
Típus: Körutazás
Indulás:

 

15 nap /14 éjszaka

Utazás típus: FLY & DRIVE PROGRAMOK


Utazás: egyénileg/bérautóval Ellátás: nincs Min. létszám: nincs Szállodák: program szerint

Program kezdése: New York

Program vége : New York



1.nap New York

Érkezés New Yorkba, transzfer egyénileg a szállodába.  Találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok átvétele. Az esti órákban ismerkedjünk a kivilágított világhírű metropolisszal. Szállás: Roosevelt Hotel
(a repülőtérről taxival könnyedén elérhető Manhattan (kb 60 USD). Természetesen  kérésére már  a repülőtérre történő érkezéstől is tudjuk biztosítani a bérautót.

2.nap New York – Cape Cod (távolság 440 km)

Bérautó felvétele – amennyiben nem a repülőtéren vette fel - Connecticut és Rhode Island államokon keresztül utazás Cape Cod felé. Szállás: Mariner Motor Lodge

3.nap Cape Cod - Boston (távolság: 130 km)

A népszerű nyaralóhelyet elhagyva következik az egyik leggazdagabb történelmű amerikai város Boston, melyet több becenévvel is illetnek: A „ Pilgrimek és Puritánok városa" , arra utal, hogy 1630-ban 400 puritán telepes alapította, a „Szabadság bölcsője" pedig a függetlenségi háborúban betöltött vezető szerepére mutat. Szállás: The Midtown Hotel

4.nap Boston - Acadia National Park - Bar Harbor (távolság: 550 km)

Az óceán partvonalát követve utazunk észak felé. Érintjük a boszorkánypereiről (1692) elhíresült Salem városát, majd következik Maine állam legnagyobb (kikötő) városa Portland végül megérkezünk az Acadia Nemzeti Parkba, ami Maine állam leghíresebb látványossága. A gyönyörű, változatos állat- és növényvilágáról ismert park közel 15000 hektáron terül el. Szállás: Colonal Inn Ellsworth

5.nap Bar Harbor - Québec (távolság: 480 km)


Az Appalache-hegységet átszelve érintjük a Moosehead-tavak régióját mielőtt átlépjük a kanadai határt és megérkezünk a francia nyelvű Québec tartományba. A barátságos településeken áthaladva elérjük a tartomány fővárosát Québec városát. Szállás: Travelodge  Quebec

6.nap Québec   Ismerkedés a várossal     Szállás: Travelodge  Quebec

7.nap Québec - St.Lawrence River - Montréal (távolság: 260 km)

A nap nagy részét töltsük Québecben: élvezzük a város romantikus, középkori hangulatát, sétáljunk az alsó- és felsővárosban, a folyóparton, látogassuk meg a Citadellát és a Place Royale-t.  Ne hagyjuk ki a Szt. Lőrinc folyón található Ile de Orleans-szigetet, melyet elsőként népesítettek be a korai francia telepesek. A sziget partvonalán elszórtan viktoriánus stílusú házakban gyönyörködhetünk. Szállás: Best Western Vile Marie.

8.nap Montréal - Ottawa (távolság: 230km)

Utazás Kanada központi városába, Ottawa-ba. Szállás: Hotel Best Western Plus.

9.nap Ottawa - Toronto (távolság: 440 km)


A kellemes hangulatú Ottawa után irány az Ontario-tó partján fekvő Toronto, mely a modern Kanada egyik pénzügyi- és üzleti központja. Látogassunk el a CN Tower-ba, 342 méter magasságból csodálatos kilátás nyílik a városra és az Ontario-tóra. Szállás: Chelsea Hotel Toronto.

10.nap Toronto - Niagara Falls (távolság: 141 km)

Irány a föld egyik legnagyobb természeti csodája a Niagara vízesés. Ajánlott program: Maid of the Mist - hajókázás a vízesés lábánál. Szállás: Best Western Plus Cairn Croft Hotel.

11.nap Niagara Falls – Amish Country  Gettysburg (távolság: 562 km)

A New York államban elterülő Finger-tavak régióján keresztül utazás Pennsylvania állam felé. Az Amish Country megtekintése, majd látogatás az amerikai polgárháború egyik legismertebb emlékhelyén, Gettysburg-ben. Szállás: Wyndham Garden York Gettysburg.

12.nap Amish Country /Gettysburg – Washington D.C. (távolság: 280 km)   
                              

Utazás az Egyesült Államok fővárosába.  Szállás: Capitol Skyline Hotel.

13.nap  Washington D.C. 

Egésznapos szabadprogram. Ajánlott látnivalók: Capitolium, Fehér Ház, Georgetown, a Lincoln és a Washington emlékmű, Arlingtoni Temető. Mindenképpen látogassunk el a Smithsonian Intézetben mely számos kiállításnak és múzeumnak ad otthont. Szállás: Capitol Skyline Hotel.

14.nap Washington D.C. – Philadelphia ( távolság 230 km)

Utazás a Függetlenségi Nyilatkozat „hazájába” Philadelphiába. A város felfedezése. Szállás: Sheraton Philadelphia

15.nap Philadelphia - New York (távolság: 390 km)

Délelőtt tartózkodás a városban, majd utazás New Yorkba.  Program vége, bérautótó leadása.
Érkezés  vagy a hazaindulás előtt New Yorkban  töltsön el pár éjszakát .  Kérje irodánktól a javasolt szállásajánlatokat.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

 Indulási időpontok: 2020. április 01 - 2021. április 30. naponta igény szerint.

Válassza a megfelelő intervallumot a dátum választóban, és kattintson a kívánt indulási napra.


A részvételi díj tartalmazza:

  • 14 éjszaka szállás a megadott program szerint

  • térképek, útvonaltervek

  • gyermek díjmentes (be nem töltött 11 éves korig, két fizető felnőttel egy szobában, pótágy nélkül)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőjegy és repülőtéri illeték

  • bérautó és üzemanyag költség, parkolási díjak

  • ellátást, személyes költségek, belépődíjak

Önnek csak a látnivalókkal kell törődnie! Az ajánlott programot amerikai partnerünk a naponta reálisan megtehető kilométerek és javasolt látnivalók függvényében állította össze és ehhez rendelte hozzá a szálláshelyeket.

Bérautóra és repülőjegyre kérje irodánk ajánlatát!

Mindkét esetben igyekszünk az Ön igényeinek legjobban megfelelő repülőjegyet és bérautót ajánlani. Fontos tudnivaló: a bérautók költsége típusonként és méretenként változó! A távolságok miatt javasoljuk kényelmes, tágas gépkocsi bérlését.

A túra során átlépik az USA/Kanada határt. Az átkeléshez rendelkezni kell Kanadai belépési engedéllyel: ETA (ETA irodánkban igényelhető ).

 

A MEGADOTT ÁRAK 1 USD=310 HUF ÁRFOLYAMIG ÉRVÉNYESEK !


vissza az előző oldalra