Hawaii nyaralás - Outrigger Reef on The Beach *****

Úticél: Amerikai Egyesült Államok, Hawaii
Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Önellátás
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út
Indulás:

 

Outrigger Reef On The Beach 5*

Örök napfény, pálmafák, homokos partok és gondtalan pihenés – tiszta Hawaii! Remek választás mindazok számára, akik a strandolás és napozás mellett szörfözni, búvárkodni vagy akár túrázni vágynak. Változatos természeti környezete, trópusi éghajlata, gyönyörű tengerpartja, lélegzetelállító tengeri sziklái és vulkánjai miatt is népszerű úti cél. Lenyűgöző adottságainak köszönhetően minden szigete más és más csodát és kincset tartogat. A kulturális feltöltődés is garantált, hiszen kimagasló színvonalú múzeumok, állatkert, vidámpark, valamint a Pearl Harbor várja a látogatókat. A minőségi szállodák és a páratlan vendégszeretet minden utas szívét rabul ejtik. Hagyja maga mögött a szélfútta zord időjárást - élvezze a modern amerikai életérzést Hawaii trópusi hangulatába csomagolva – nem fogja megbánni!

Önellátással 

A szállodáról

Az Outrigger Reef luxusszálloda a romantikus szívek legjobb választása. Eredeti Hawaii-i hangulat, modern dizájn és színvonalas szolgáltatások. Itt mindent megtesznek azért, hogy úgy érezze, egy idilli szigetre csöppent – a hotel éttermei is ezt sugározzák, ahová nem csupán enni tér be az ember – feltöltekezni a helyi életstílussal, élőzene kíséretében. A hotel a Waikiki Beach sétánnyal szemben helyezkedik el, így játszi könnyedséggel elérhető a strand, különböző butikok, szórakozóhelyek – ez Honolulu élettel teli és egyben legkedveltebb része. A hotel minden házaspár számára különleges élményt nyújt, hiszen megújíthatják fogadalmukat a szolgáltatások keretében, azaz teljesen ingyen. A szobák korszerűen felszereltek és mindent igényt kielégítenek. Wellnessközpont, szauna, pezsgőfürdő és szabadtéri medence teszik a nyaralást még különlegesebbé. Az étteremben megkóstolhatjuk Hawaii gasztronómiai különlegességeit, a medence mellett pedig Starbucks üzemel.

https://www.outriggerreef-onthebeach.com/

A részvételi díj tartalmazza:

·        repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23-kg-os feladható csomaggal

·        repülőtéri illetéket

·        szállást leírás szerint önellátással 8 éjszakára (februárban 1 éjszaka Los Angelesben, 7 éjszaka Hawaii-on)

·        transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

·        sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 1%-áért köthető, az önrész mértéke 20%)

Union sztornó biztosítás feltételek

·        baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott, 625 Ft/ nap/ fő)

Union Világjáró BBP térítések és feltételek

·        étkezést

·        ESTA engedélyt

·        „resort fee” –t, mely a szállodák bizonyos szolgáltatásainak igénybevételére jogosít (pl. wifi, napágy használat stb.)

A mindenkori összeget az alábbi linken keresztül tudja ellenőrizni: http://www.resortfeechecker.com/

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!







vissza az előző oldalra