Körutazás Bangkoktól Észak-Thaiföldig pihenéssel Phuket tengerpartján

Úticél: Thaiföld, Körutazás Thaiföldön
Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Indulás:

 

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Tartson velünk ezen a klasszikus körutazás on Bangkoktól Észak-Thaiföldig, ismerje meg Kanchanaburi tájait, Ayutthaya, Sukhothai, Lampang és az északi Chiang Rai és Chiang Mai városait, mielőtt kezdetét veszi a kikapcsolódás Phuket szigetén.

Időtartam:
15 nap/12 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő:
Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 12 reggeli, 2 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 25 fő


Programleírás:


1. nap: utazás Bangkokba
Elutazás Budapestről délelőtt dohai átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Bangkok
Érkezés a thai fővárosba a reggeli órákban, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (2 éj).

3. nap: Bangkok
Reggeli után látogatás a híres Királyi Palotában a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Ebéd, majd hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba.

4. nap: Damnoen Saduak úszópiac és a Kwai-folyó
Kora reggel indulás Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szálunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd utazás Kanchanaburiba, a burmai határ közelébe. Látogatás a Kwaifolyó híres hídjánál és a helyi piacon. Utazás busszal majd hajóval a mesés természeti környezetben, a sűrű dzsungellel borított hegyek között kanyargó Kwai folyóra épült bungalókhoz, ami a szállásunk lesz az éjszakára (1 éj). Lehetőség a közeli Mon törzsi faluba látogatni, majd vacsora a szállodában.

5. nap: Erawan Nemzeti Park

Délelőtt látogatás az Erawan Nemzeti Parkban, szabadidő és fürdési lehetőség a vízesésnél, majd egy elefánt táborba utazunk, Körutazás Bangkoktól Észak-Thaiföldig pihenéssel Phuket tengerpartján Tartson velünk ezen a klasszikus körutazáson Bangkoktól Észak-Thaiföldig, ismerje meg Kanchanaburi tájait, Ayutthaya, Sukhothai, Lampang és az északi Chiang Rai és Chiang Mai városait, mielőtt kezdetét veszi a kikapcsolódás Phuket szigetén. ahol mindenki megtapasztalhatja milyen érzés elefántháton utazni (a helyszínen fizetendő, kb. 30 USD/fő). Délután transzfer Ayutthaya városába, bejelentkezés a szállodába (1 éj).

6. nap: Ayutthaya, Lopburi és Phitsanulok
Délelőtt ismerkedés Ayutthaya látnivalóival. Az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai főváros csodálatos templomai, a paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. A következő megálló Lopburi, Thaiföld egyik legősibb városa, amely a khmer építészet remekműveivel büszkélkedhet. Továbbutazás festői tájakon Phitsanulokbe, ismerkedés a város nevezetességeivel, majd Sukhothaiba. Szállás Sukhothaiban (1 éj).

7. nap: Sukhothai, Sri Satchanalai és Lampang
Reggel látogatás Sukhothai és Sri Satchanalai ősi városaiban, majd továbbutazás Lampangba, látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál. Folytatjuk utunkat Chiang Rai felé, szállás Chiang Raiban (2 éj).

8. nap: Arany Háromszög
Egész napos kirándulás a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekongfolyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsak sziget piacán.

9. nap: látogatás a hegyi törzseknél
Korai reggeli után elutazás Chiang Mai városába, útközben látogatás a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajózás apró falvak mellett a Kokfolyón, majd utazás egy Karen faluba, ahol kipróbálhatják milyen elefántháton utazni (fakultatív program) majd látogatás a Yao és Akha törzsek falvaiban is. Továbbutazás Chiang Mai-ba, este ellátogathatnak a híres éjszakai piacra. Szállás Chiang Maiban (1 éj).

10. nap: Chiang Mai
Reggeli után látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. Délben transzfer a repülőtérre, elutazás Phuket szigetére. Transzfer a tengerpart közelében fekvő szállodába. Szállás Phuketen (4 éj).

11-13. nap: Phuket
Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel.

14. nap: elutazás Phuketről
Egész napos szabad programot követően késő délután transzfer a phuketi repülőtérre, elutazás Dohába. Éjszaka a dohai repülőtéren, lehetőség nyílik a hosszú átszállási időt a kényelmes Oryx Lounge-ban eltölteni (felár ellenében).

15. nap: utazás Budapestre
Kora reggel hazautazás Budapestre, érkezés a délelőtti órákban.
Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 12 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint magyar idegenvezetéssel, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek: kb. 139 000 Ft/fő, Oryx lounge (Doha repülőtér): 55 USD/fő, borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.


Foglaljon 20 000 Ft / fő kedvezménnyel, december 30-ig!


vissza az előző oldalra