ÜDÜLÉS A SEYCHELLE-SZIGETEKEN - LAST MINUTE AKCIÓ

Úticél: Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek
Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás:

 


A Seychelle-szigetek egyedülálló. Az egyetlen gránit sziget az óceán közepén, a világ legnagyobb korál atollja, melyet egy sereg látványosság tesz a világ utolsó "Édenkertjévé". A szigeteket kivételes szépsége és a gondosan megóvott növény- és állatvilága tette híressé. A Seychelle-szigetek Madagaszkártól északkeletre, az Indiai-óceánban található. A szigetek mindegyikének saját karaktere és varázsa van. A Seychelles-szigeteknek 80.000 lakosa van, nagy részük a három legnagyobb szigeten (Mahé, Praslin és La Digue) lakik. Az itt élő emberek rendkívül barátságosak, kedvesek, segítőkészek. Előfordulhat, hogy meghívják a turistát ebédre, vacsorára. A Seychelles-szigeteket már időszámításunk szerint 500-ban felfedezték, de a szigetet először az angolok gyarmatosították. 1903 óta autonóm terület.

Időtartam: 10 nap/7 éj

Utazás:
Budapestről a Qatar légitársaság menetrend szerinti járataival


Bejaya Beau Vallon Resort ***

A 232 szobás szálloda Mahé szigetének legkedveltebb partján, a Beau Vallon Bay-en helyezkedik el, melyhez 2 km hosszú, hófehér homokos strand tartozik. A repülőtértől 15 km-re, a fővárostól, Victoriától 5 km-re található.

Szolgáltatások: Úszómedence, tenisz, étterem, kínai étterem, pizzéria, butik, shop, biliárd, bár, poolbár, disco, casino, animáció, vízisport centrum, búvárcentrum.

Szobák: Mindegyik szoba fürdőszobás, légkondicionált, minibárral, TV-vel, videocsatornával, rádióval, telefonnal, hajszárítóval, tea,- és kávéfőző készülékkel rendelkezik.

Leírás összecsukása
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:

Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!

Az ár minden járulékos költséget tartalmaz (legkedvezőbb repülőjegy árral kalkulálva), kivéve biztosításokat

 
 Ajánlatainkban jelzett áraink szabad helyek függvényében érvényesek!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

TOVÁBBI IDŐPONTOKRÓL ÉS SZÁLLÁSOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁNKBAN!





vissza az előző oldalra